Klodi

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2016

22.8.2016
Iloinen Klodi löysi kodin Helsingistä!

9.8.2016
Näyttävä ulkomuoto ja vekkuli luonne ovat kohdanneet aika onnistuneesti tässä koirassa! Klodin punaruskea-musta turkki on hieno ja mustat "silmämeikit" tuovat kasvoihin ilmettä.

Reipas olemus taitaa kuitenkin olla parasta tässä koirassa - jo kauemmas näkee että kyseessä on harvinaisen tomera ja iloinen koira.

Klodi on opetellut heinäkuun lopulta asti kotikoiran elämää Suomessa. Yhdessä muun pentueen kanssa Klodi harjoittelee kotikoiruuden perusasioita: ihmisten kanssa asumista, sisällä talossa nukkumista, sisäsiisteyttä. Opinnot edistyvät, ja siinä sivussa tietysti myös kasvetaan kovasti kokoa hyvän ruuan turvin, ja harjoitetaan mieltä ja kehoa leikkimällä ulkona toisten koirien kanssa.

Klodi taitaa olla pesueen painimestari, ainakin se viihtyy leikkimielisissä nujakoissa sisarustensa kanssa. Klodi ilahtuu myös ihmisten seurasta ja hakeutuu mielellään rapsuteltavaksi ja syliin. Ja herkut kelpaavat tälle pikkutytölle!

Aikuisena Klodissa tulee olemaan kokoa ainakin keskikokoisen koiran verran, ja se tarvitsee reilusti liikuntaa ja muuta mielekästä tekemistä. Klodi viihtyisi varmasti koiraseurassa, mutta reippaana ja ihmisrakkaana luonteena sopeutuu erittäin todennäköisesti myös perheen ainokaiseksi.

28.7.2016
Klodi muutti Olgan tarhalta Suomeen sisarustensa kanssa ja on tavattavissa Somerolla.

14.7.2016
Klodi sisaruksineen saapui Olgan luokse loppukeväästä. Klodi on iloinen vipeltäjä, jonka suurimpana unelmana on oman kodin löytyminen!

Emokoira Laima synnytti alkukeväällä pentueen rakennustyömaalle junaradan varteen. Rakennustöiden päätyttyä työmiehet lähtivät ja koiraperhe jäi oman onnensa nojaan ilman ruokkijaa. Niiden onneksi Olgan luota järjestyi kuitenkin nopeasti turvapaikka. Kaikki eivät ikävä kyllä selviytyneet, mutta kahdeksan onnekasta pikkunaperoa ovat nyt valmiita valloittamaan oman kodin Suomesta: Klodi, Kamilla, Koral, Karo, Kvik, Keks, Kiril ja Kris.

Klodi on iloinen ja utelias tyttö. Tarhavieraat saavat pienen hännän vispaamaan eikä mikään taida olla maailmassa parempaa kuin ihmisten huomio ja taskunpohjalta löytyvät namit. Klodi juosta temmeltää isossa pentulaumassa Olgan pihalla ja sen päivät täyttyvät leikeistä muiden pentujen kanssa.

Lyhyen elämänsä aikana pennut eivät ole vielä nähneet kovinkaan paljon maailmaa. Ne elävät Olgan pihalla ulkoaitauksessa eikä niillä ole minkäänlaista käsitystä tavallisesta kotikoiran elämästä sisätiloissa. Edessä on paljon uutta ja ihmeellistä ja tulevan kodin on ymmärrettävä, että sopeutuminen voi vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä. 

Pentujen emo Laima on hyvin ihmisrakas, sosiaalinen ja reipas koira, joten hienosta roolimallista ei ainakaan ole ollut puutetta. Laima on kooltaan keskikokoinen, n. 60 cm korkea kaunotar, ja pennut kasvanevat samaan kokoluokkaan aikuisina. Alla myös muutama kuva emosta.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.