Linnea

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: siro keskikokoinen (n. 15 kg, 45 cm)
Syntymäaika: 2015

7.7.2016
Linnea sai kodin Kirkkonummelta.

26.4.2016
Linnea on siro ja kaunis nuori tyttö, joka hylättiin pentuineen tarhalle. Ystävällinen Linnea haluaisi nyt omaan kotiin!

Linnea on ihana pienehkö emokoira, joka sai pennut jo nuorena. Linnea ja sen pienet pennut hylättiin Irinan tarhalle, mistä Irina otti pesueen kotiinsa vahvistumaan. Nyt pennut ovat jo valmiita muuttamaan omiin koteihinsa ja Linneakin haluaisi löytää sellaisen! Pennut saivat nimikseen Loisto, Libby, Lilo ja Lilliputti.

Linnea on ystävällinen ja kiva koira. Se ei tee itsestään juuri numeroa, mutta kun sitä vähän kutsuu, tulee se iloisesti tervehtimään. Linnea on tällä hetkellä vielä hyvin hoikassa kunnossa ja sen nappaa kevyesti syliin kuvattavaksi. Linnea on kuitenkin rakenteeltaan niin siro, että pienen massan keräämisen jälkeenkin se tulee olemaan koira, jonka tarvittaessa nostaa helposti vaikkapa bussiin.

Linnea asuu nyt samassa aitauksessa omien pentujensa ja parinkymmenen muun nuoren pennun kanssa. Linnea alkaa olla väsähtänyt jatkuvaan pentujen riekkumiseen, joten kutsu omaan kotiin olisi enemmän kuin tervetullut. Linnea vaikuttaa luottavaiselta ja iloiselta tytöltä, joka sopeutunee asumaan niin maalle kuin kaupunkiinkin. Linnealla on varmasti aiemmin ollut jonkinlainen koti ja omistaja, mutta silti uuden omistajan tulee muistaa, että välttämättä Linnealla ei ole kunnon käsitystä esimerkiksi sisäsiisteydestä, yksinjäämisestä tai hihnassa kulkemisesta. Siksi on välttämätöntä, että Linnea opettamiseen arkielämän taitoihin ollaan valmiita panostamaan.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.