Libby

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

9.6.2016
Libby muutti omaan kotiin.

8.4.2016
Hurmaava Libby on itse suloisuus - niin luonteensa kuin ulkonäkönsäkin puolesta! Libby saapui tarhalle sisarustensa ja emonsa kanssa.

Äitikoira ja sen neljä pentua tulivat keväällä Irinan tarhalle. Emo oli hyvin laihassa kunnossa ja se oli kuulemamme mukaan sidottu kiinni - ja mitä ilmeisemmin jätetty yksin pärjäämään pentujensa kanssa kylmään tihkusateeseen. Onneksi kohtalo puuttui peliin ja muutti viisikon elämän suunnan, sillä nyt niillä kaikilla on mahdollisuus löytää omat, kunnolliset loppuelämän kodit Suomesta. Hurmaavat pennut ovat pian valmiita oman kodin valloitukseen ja ne saivat nimikseen Libby, Lilo, Loisto ja Lilliputti.

Vaikka Libbyä sylissä oleminen vähän ihmetyttääkin, on tyttö silti aurinkoinen, sosiaalinen ja niin suuresti ihmisiä rakastava pentu kuin vain olla ja voi. Tuttu tai tuntematon, mies tai nainen - kaikkien jalkoihin on yhtä ihanaa painautua kiinni rapsutettavaksi. Libby jakaa saman aitauksen monen muun pennun sekä muutaman vanhemman nartun kanssa. Sen päivät kuluvat aitauskavereiden kanssa puuhaten, mutta kaikista mieluiten Libby puuhailisi oman perheen parissa, joka tarjoaisi sille turvallisen ja rakastavan kasvuympäristön matkalla aikuiseksi koiraksi.

Muutto omaan kotiin tulee varmasti olemaan Libbylle iso ja jännittävä asia. Tärkeää onkin, että uusi omistaja jaksaa kärsivällisesti ja rauhallisesti ohjata tyttöä matkalla hienoksi ja hyvätapaiseksi kotikoiraksi. Pentujen emo on kooltaan pienehkö keskikokoinen ja korkeutta sillä lienee noin 45 cm. Isä on tuntematon kulkuri, mutta pennuista tuskin mitään jättejä kasvaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.