Maryia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 12/2019
Tautitestattu: 4/2021

8.7.2021
Maryia sai kodin Porista.

23.5.2021
Viipurilaisten vapaaehtoisten sydämet vallannut Maryia pääsi hurmaaman suomalaisia ja odottaa hakemuksia Turun suunnalla.

Maryian rabiesvasta-ainetaso mitattiin ennen Suomeen tuloa ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml.

21.4.2021
Mariya tutkittiin oman kodin toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. 

Mariyalta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). 

15.1.2021
Mariya on energinen ja hauska tyttö. Se rakastaa lenkkeilyä eikä millään haluaisi palata takaisin aitaukseensa.

Mariya on noin vuoden ikäinen tyttö, joka on asunut Snezhannan tarhalla pennusta asti. Lähes vuosi tarhalla ei kuitenkaan ole himmentänyt sen intoa, sillä Mariya on aina valmis lenkille ja muutenkin seurustelemaan ihmisten kanssa. Mariyan onneksi paikalliset vapaaehtoiset ovat ottaneet sen mukaan lenkeille ja se onkin nauttinut ulkoiluista täysin sydämin. Ja tarhalla Mariya onkin saanut erikoisen hienon nimen: sitä kutsutaan nimellä Maryia Petrovna!

Aktiivinen Maryia etsii aktiivista omistajaa. Voisimme uskoa, että sohvalla köllöttelykin sopii Maryialle, mutta vain silloin, jos sitä ennen on ulkoiltu ja puuhailtu riittävästi. Leikkisä koirakaveri voisi myös tuoda sopivasti lisää touhua Mariyan elämään.

Viipurin koirat - nuorisoa Snezhannan tarhalla 10/2020

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.