Myytti

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2020
Tautitestattu: 3/2021

10.4.2021
Myytti sai kodin Helsingistä.

28.3.2021
Terveisiä Myytiltä hoitopaikasta! Myytti on hoitajan mukaan sopeutunut kotihoitoon nopeasti.

Yöt ovat olleet levottomia, mutta se on aika normaalia juuri uuteen paikkaan muuton jälkeen. Kerrostalon äänet vielä jännittävät Myyttiä. Hoitaja kertoo: "Myytti on ollut reipas, utelias ja ihmisläheinen, ja halunnut olla kaikessa mukana. Energiaa ja pentumaista anarkiaa siltä löytyy, mutta se osaa kärsivällisen opastuksen kautta kyllä rauhoittuakin ja on nopea oppimaan. Ulkoilemaan kuljetaan hienosti pikkasen jännittäen hissillä, mutta onneksi on koirakaveri, ketä seurata. Ottaa kontaktia ulkoillessa ja kuuntelee hyvin. Yksin oleminen on vielä hankalaa, mutta sitä harjoitellaan. Omaa hyvät sosiaaliset taidot ja kunnioittaa kotihoitajan omaa kärttyistä mummokoiraa, samalla kuitenkin hänet pikku hiljaa väsyttäen kaveriksi satunnaisilla pusuilla. Todella kultainen, tyyppi josta saa kaverin kaikenlaiseen puuhaan!"

26.3.2021
Reipas Myytti pääsi Suomeen kotihoitoon. Myytti on hoidossa yhden aikuisen ja yhden koiran kerrostalokodissa helsinkiläisessä lähiössä.

Ennen Suomeen tuloa Myytti tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Myytiltä testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). Viipurin Koirat testasi myös Myytin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

13.3.2021
Myytti sterilisoitiin.

3.3.2021
Myytti on reipas tyttö, joka odottaa omaa kotia tai hoitopaikkaa Snezhannan tarhalla.

Tarhanpitäjä Snezhanna kuvailee Myyttiä sosiaaliseksi ja reippaaksi pennuksi. Myytti päätyi tarhalle loppuvuodesta. Se on päässyt useamman kerran harjoittelemaan hihnakävelyä ja tutustumaan tarhalla vieraileviin paikallisiin vapaaehtoisiin. 

Viipurin koirat - Myytti 28.2.2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.