Kostja

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö, matala
Syntymäaika: 2018
Tautitestattu: 11/2021

26.11.2021
Kostja sai kodin Kouvolan seudulta.

22.11.2021
Kostja valmistautui kotimatkaan käymällä rabiesvasta-ainetestissä. Kostjan rabiesvasta-ainetaso ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

Kostja tutkittiin myös kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Siltä testattiin PCR-tutkimuksilla negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi ja hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis).

30.10.2021
Minne sitä on jouduttu? Kostja päätyi tarhalle sen emännän kuoltua, ja nyt entinen kotikoira palelee tarhalla.

Kostja on arviolta noin 3-vuotias hyväntuulinen ja reipas pikkukaveri, joka päätyi Snezhannan tarhalle sen emännän kuoltua. Tarhalle muutto on aina kova järkytys kotikoiran elämään tottuneelle koiralle, mutta ikävät tapahtumat eivät silti saa iloisen Kostjan mieltä murenemaan - ainakaan vielä. Snezhanna, tarhan vapaaehtoiset ja varsinkin lapset ovat ottaneet pienen Kostjan avosylin vastaan ja Kostja onkin saanut olla monenlaisessa menossa mukana. Snezhanna kertoo, että Kostja on hyvin ihmisrakas poika, joka tykkää ihan kaikista: miehistä, naisista ja lapsista. Kostja on tarhalla tullut toimeen hyvin myös muiden koirien kanssa.

Kostja on kooltaan pienehkö ja matala, luultavasti tomera mäyräkoirien sukulainen. Ihan samanlaisia töppöjalkoja sillä ei kuitenkaan ole vaikka se matalarakenteinen onkin. Huomaamattomaksi poika ei jää, sillä se osaa haukkua ja mielellään vahtii ikkunassa tapahtumia. Kostja on ohutkarvainen ja palelee tarhalla. Se on asunut kodissa, mutta emme tiedä mitä kaikkia taitoja sillä on tassuissaan. Sisäsiisteyttä ja yksinoloja voi joutua harjoittelemaan, ellei alusta niin ainakin palauttelemaan muistiin. Kostja osaa taatusti arvostaa kodin lämpöä ja omaa ihmistä, toivottavasti sellainen löytyy pian.

Emme ole itse tavanneet Kostjaa emmekä pääse nyt vierailemaan tarhoilla. Varmuuden vuoksi luovutamme tällaisia koiria adoptioon suoraan tarhalta vain tietyin ehdoin. Luovutamme Kostjan ainoastaan kotiin, jossa on aiempaa koirakokemusta ja joka täyttää seuraavat ehdot:

-rauhallinen asuinympäristö

Viipurin koirat - Kostja 27.10.2021

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.