Sam

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 6/2020
Tautitestattu: 4/2021

28.6.2021
Sam sai kodin Järvenpäästä.

3.6.2021
Hurmaava Sam on ehtinyt viettää jo muutaman viikon Suomessa kotihoidossa. Rohkealla pojalla on alkanut kotikoiran elämä sujumaan oikein mallikkaasti.

Samin kotihoitaja lähettää terveisiä:

"Tässä alkaa olla valmis koira omaan kotiin. Missähän hänen kotinsa tulee olemaan? Samin kaksi sisarusta on jo saanut oman kodin Suomesta.

Vuoden täyttävä Sam on ystävällinen, mutta ei mitenkään yli-innokas kooho. Valjaiden laittaminen sujuu kuin vanhalta tekijältä, kuten lenkillä käyminenkin. Ohitukset menevät hienosti; kaupungissa kulkemistakin on harjoiteltu. Sam nauttii ojassa kahlaamisesta ja kerää voimiaan rauhassa myös esim työhuoneen lattialla kaupungin humusta välittämättä. Sam ei pelkää miehiä, eikä lapsia. Myös autoilu ja autoon nouseminen sujuvat reippaalta Samilta. Kehut motivoivat poikaa tällä hetkellä parhaiten, ehkä myöhemmin palkkaaminen helpottuu myös herkuilla.

Samista tulee mahtikoira uskoakseni monentyyppiseen kotiin ja ympäristöön."

23.5.2021
Reipas Sam pääsi Suomeen ja odottaa adoptiohakemuksia Porvoossa.

Viipurin Koirat testasi Samin rabiesvasta-ainetason ennen Suomeen tuloa ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

21.4.2021
Sam tutkittiin oman kodin toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. 

Samilta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). 

7.3.2021
Ihmisrakas ja reipas Sam sai videon.

Viipurin koirat - Sam 28.2.2021

4.12.2020
Sam on ystävällinen mutta hiukan ujo poika, jolle etsitään koirakaverellista kotia.

Salsa, Sam, Samba ja Simba tuotiin Snezhannan tarhalle Veshchevon (suom. Heinjoki) kylästä, joka sijaitsee Karjalan kannaksella noin 20 km Viipurin itäpuolella. Sisarukset asuivat alkuun Marian ja Alexanderin pentukaranteenissa, josta ne siirtyivät myöhemmin syksyllä Snezhannan tarhalle. Snezhanna kuvailee sisaruksia ystävällisiksi ja ihmisrakkaiksi, mutta hiukan ujoiksi. Hihnassa sisarukset eivät ole vielä tottuneet kulkemaan ja kuvaussessio oli niiden ensimmäinen hihnakävely. 

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.