Cherry

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: siro keskikokoinen (n. 50 cm, n. 20kg)
Syntymäaika: 6/2019
Tautitestattu: 4/2021

24.6.2021
Cherry sai kodin Tampereelta.

8.6.2021
Cherry on viettänyt pari viikkoa sijaiskodissa Turun seudulla, eikä voisi juuri onnellisempi olla.

Sen matka kotikoirasta hylätyksi katujen tallaajaksi, tarhakoiraksi ja takaisin kotikoiraksi on loppusuoralla. Cherry ehti olla puolisen vuotta koditon ja vietti toiset puoli vuotta Snezhannan tarhalla.

Cherry on ihmisrakas ja rakastaa silityksiä ja ihmisten lähellä olemista. Se pyytää silityksiä kuonolla tökkimällä ja syliin tunkemalla, ja kun se saa rapsutuksia, se painaa päätä syliin halatakseen. Cherry on ollut sisäsiisti alusta asti. Se on myös osannut istua, antaa tassua ja mennä maahan alusta asti, ja se mielellään esittelee näitä taitoja silloin kun ruokaa on esillä.

Vieraat ihmiset eivät Cherryä kävelyillä ollessa kiinnosta, mutta muista koirista se ei pidä. Hyvän herkun kanssa koirat voidaan ohittaa ilman haukkumista, mutta jos koira eksyy liian lähelle Cherry kertoo sille haukkumalla että kannattaa pysyä kauempana. Cherry etsiikin kotia ainoana koirana. Muuten Cherry sopii monenlaiseen kotiin, myös kerrostaloon.

28.5.2021
Iloinen Cherry sai sivuilleen uusia kuvia sekä videon:

Viipurin koirat - Cherry kotihoidossa, toukokuu 2021

23.5.2021
Cherry matkusti Suomeen hoitopaikkaan ja odottaa adoptiohakemuksia Turun suunnalla.

Ennen Suomeen tuloa Cherryn rabiesvasta-ainetaso tutkittiin ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml.

21.4.2021
Cherry tutkittiin oman kodin toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. 

Cherryltä testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). 

30.12.2020
Iloinen Cherry on hyvin nokkela tyttö, joka etsii aktiivista omistajaa.

Cherry oli ilmestynyt kesällä Viipurin liepeillä sijaitsevalle mökkialueelle. Koska koiralle ei löytynyt alueelta omistajaa, otettiin se kiinni. Näppärä Cherry kuitenkin livisti pelastajiltaan ja jatkoi vielä tovin katukoiran elämää, kunnes sen huomattiin pyörivän Viipurin keskustassa ja se saatiin uudestaan kiinni.

Nyt Cherry asuu Snezhannan tarhalla ja odottaa malttamattomana omaa kotia. Se on kekseliäs tyttö, joka tarhallakin on keksinyt, miten se saa omatoimisesti aitauksen oven auki. Niinpä tarhan oveen on täytynyt lisätä lukko, jotta Cherry saadaan pidettyä varmasti tallessa.

Tarhalla Cherry on saanut harjoitella hihnassa kävelyä paikallista vapaaehtoisten kanssa. Cherry kuvaillaan hyvin kiltiksi ja fiksuksi tytöksi.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.