Jura

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2021
Tautitestattu: 5/2021
Sijainti: Vihti, Suomi

15.6.2021
Jura sai kodin Heinolasta.

31.5.2021
Jurasta ei oteta hakemuksia enää enempää vastaan.

29.5.2021
Ystävällinen ja iloinen Jura pääsi matkustamaan Suomeen ja jatkaa täällä kodinetsintää.

Viipurin Koirat tutkitutti Juran rabiesvasta-ainetason ennen Suomeen tuloa ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. 

Jura tutkittiin myös kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Juralta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). 

8.5.2021
Voi miten hellyttävä pentu Jura onkaan! Jura on reipas poika, joka haluaisi tassutella jo pian omaan kotiinsa.

Vuoden alussa eräästä varastosta Viipurin keskustan liepeiltä löytyi seitsemän vastasyntynyttä pentua. Koiraperhe noudettiin turvaan ja emokoira sterilisoitiin. Pennut ovat kasvaneet tarhalla työskentelevän eläintenhoitajan luona. Talvi ja pikkupentuaika meni sisätiloissa, mutta nyt kevään tultua ja pentujen kasvettua isommiksi ne elävät ulkoaitauksessa.

Snezhannan mukaan pennut ovat iloisia, reippaita ja vilkkaita, mutta kotikoiran opiskelut täytyy aloittaa ihan nollasta. Sisarukset eivät ole tottuneet pantaan saatika hihnassa kävelyyn eivätkä ne eivät ole nähneet maailmaa sen enempää kuin varsinaisella koiratarhallakaan varttuneet pennut. Tulevan kodin on tärkeää varautua siihen, että monet asiat jännittävät alkuun ja sopeutuminen uuteen elämään vie aikaa.

Kaikki sisarukset etsivät sivuillamme omaa kotia tai hoitopaikkaa. Ne ovat nimeltään Jippu, Jitta, Joika, Jope, Jura, Jurek ja Jäynä.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.