Marlo

Sukupuoli: uros
Koko: jää pienehköksi
Syntymäaika: 11/2016

4.5.2017
Marlo sai kodin Turusta.

27.3.2017
Marlo on mahdottoman iloinen pieni hännänvispaaja, joka rrrrakastaa ihmisiä! Marlo olisi jo ihan valmis oman kodin valloitukseen!

Pikkuruiset pennut Marlo, Miu ja Miki olivat syntyneet kellariin ja toimitettiin suojaan Irinan tarhalle. Iso koiratarha ja sinne joutuminen on varmasti pienelle pennulle pelottava kokemus, mutta tätä iloista kolmikkoa ei niin vain lannistetakaan!

Ihmisrakas ja pieni Marlo menee onnesta ihan sekaisin kun pääsee nauttimaan ihmisten läheisyydestä ja huomiosta. Tassut sutivat niin että pehmusti lentää ja syliin olisi päästävä. Ei aikaakaan kun Marlo on löytänyt tiensä syliin, ja siinä poika istuukin varsin tyytyväisen ja onnellisen näköisenä. Marlo vaikuttaa hyvin luottavaiselta ja sosiaaliselta pennulta, joka olisi valmis muuttamaan omaan kotiin samantien!

Marlolla on pidemmät tassut kuin siskoillansa, ja siitä voi kasvaa aavistuksen korkeampi aikuisena. Kolmikko kuuluu kuitenkin pikkukoirien sukuun ja kaikki jäävät aikuisina varmasti pienehköiksi. Marlolla tuskin on aiempaa kokemusta sisällä asumisesta, joten pienen pennun koulutus ja kotiuttaminen on aloitettava aivan nollasta. Marlo ei välttämättä ole nähnyt paljonkaan maailmaa, joten monen asiat hämmästyttävät ja kummastuttavat vielä pientä kulkijaa..

Viipurin koirat - Marlo 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.