Höpö

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2020
Tautitestattu: 3/2021

30.4.2021
Höpö muutti omaan kotiin.

27.3.2021
Suloinen Höpö pääsi Suomeen kotihoitoon. Se odottelee hakemuksia Turun seudulla. Höpö on hoidossa maaseutumaisessa ympäristössä, missä se pääsee tutustumaan mm. hevosiin ja lampaisiin.

Ennen Suomeen tuloa Höpö tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Höpöltä testattiin PCR-tutkimuksilla negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja leishmanioosi. Hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis) oli Höpöllä positiivinen. 

13.3.2021
Höpö sterilisoitiin. Samalla korjattiin sillä ollut napatyrä.

18.2.2021
Kunpa ankea tarha-aika ei venyisi pitkäksi, tuumii Höpö. Höpö etsii koirakaverellista kotia rauhalliselta seudulta.

Emokoira Inu ja pennut Halle, Halti, Hildi ja Höpö päätyivät tarhalle kodista marraskuussa 2020. Inulla oli omistaja ja koti, joka kuitenkin hylkäsi sen vähän pentujen syntymän jälkeen. Tarhanpitäjä Snezhanna kuvailee Inua ihmisrakkaaksi ja ystävälliseksi koiraksi, joskin hieman varovaiseksi. Toisten koirien kanssa Inu tulee hyvin toimeen. Pennut ovat toistaiseksi reippaita ja sosiaalisia, ja mitä nopeammin ne pääsevät pois tarhalta kotiympäristöön sen valoisammalta näyttää niiden tulevaisuus. 

Viipurin koirat - H-pentuja 7.3.2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.