Kari

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2020
Tautitestattu: 3/2021

21.4.2021
Kari löysi oman kodin Orivedeltä.

8.4.2021
Aran oloinen Kari vaikuttaa kovin kiltiltä. Ujo Kari tulee vaatimaan aikaa tottuakseen ihmisiin. Edistystä ja uteliaisuutta on kuitenkin havaittavissa.

Kaunis ketunpunainen Kari on ujo ja kotiympäristöön tottumaton koira. Pikkuhiljaa Kari kuitenkin etenee ja tulee tottumaan asioihin. Paikallisten vapaaehtoisten tarhalla tekemä työ näkyy Karin ulkoilutukseen sekä varusteisiin tottumisena. Kävelyllä Kari kulkee mieluiten joko ulkoiluttajan takana tai sivulla. Edessä meneminen on vielä turhan jännittävää. Kari on kovin kiltin ja sopuisan oloinen on kaiken ujoilun allakin.

Karille etsitään kotia rauhallisella sijainnilla. Kaupungin hektiseen menoon Kari ei tohdi lähteä mukaan. Sopiva asuinmuoto voisi olla tällä hetkellä omakoti tai rivitalo. Kodissa on hyvä odottaa reipas ja sopuisa koirakaveri, josta Kari voisi ottaa esimerkkiä ja tukea jännittävissä tilanteissa. Kari odottaa sopivia hakemuksia pk-seudulla.

26.3.2021
Varovainen punaturkki Kari pääsi Suomeen kotihoitoon. Se odottaa hakemuksia pk-seudulla ja ainakin toistaiseksi sille etsitään koirakaverillista kotia.

Ennen Suomeen tuloa Kari tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Karilta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). Viipurin Koirat testasi myös Karin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

7.3.2021
Sympaattinen Kari sai videon.

Viipurin koirat - Kari 28.2.2021

27.1.2021
Karin toiveissa on kunnollinen koti Suomesta, missä odottaisi kiva ja reipas koirakaveri.

Kari päätyi Snezhannan tarhalle kesällä useiden muiden pentujen kanssa. Snezhannan mukaan Kari on hiukan varovainen, mutta kuitenkin hellyyttä rakastava tyttö. Karin menneisyydestä ennen tarhalle päätymistä ei ole tietoa. 

Kari on sterilisoitu tarhalla Viipurin Koirien tuella.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.