Manni

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi/suurehkoksi (nyt 19 kg)
Syntymäaika: 8/2020
Tautitestattu: 2/2021

15.5.2021
Manni muutti omaan kotiin.

19.3.2021
Manni lähettää terveisiä hoitopaikastaan!

"Huomenna tulee täyteen kolme viikkoa Mannin elämää kotikoirana. Kolmessa viikossa on tapahtunut valtavia muutoksia Mannissa ja hänestä onkin kuoriutunut varsinainen vauhtiviikari.

Sisäsiisteys on hienosti hallussa ja remmissä kävelykin sujuu jo todella hienosti. Autossakin Manni matkustaa hienosti. Meillä ollut myös paljon vapaana aidatulla pihalla ja on hienosti koko ajan mukana kaikessa ja tulee kun huudetaan.

Manni on alusta asti ollut ulkona reipas, joskin alussa oli enemmän sellaista jännittyneisyydestä johtuvaa yliaktiivisuutta, nyt kuitenkin jo rennon reipas ja leikkisä. Sisällä alussa jännitti kovasti ja hakeutuikin aluksi kovasti hänen turvamökkiin ja oli kovin levoton. Nyt viikkojen kuluessa ei sisällä olevaa jännitystä ole oikeastaan lainkaan enää ja sisälläkin makoilee rennosti missä muutkin. Ja pieni sylivauva pienestä on myös kuoriutunut. Tai no, takajalat pitää vielä pitää varuiksi maassa, mutta muuten kovasti kavutaan syliin.

Manni on sellainen kaikesta onnellinen ilopilleri, joka heiluttaa häntää lähes koko ajan. Hurmaava pieni tyttö, jonka kanssa kotihoito on sujunut todella helposti. Vaikka arkuutta oli alussa paljonkin ja toki vieläkin vähän, niin Mannin hillitön into ihmisistä on häivyttänyt hyvää vauhtia arkuutta.

Manni painaa tällä hetkellä n. 19 kg.

Manni tulee toimeen kaikkien koirien kanssa ja vieraita ihmisiäkin käy varovasti moikkaamassa ja lopettaa yllättävän äkkiä niiden jännittämisen. Mannin sisällä asuu varsinainen vauhtiveikko, joka rakastaa kaikkea. Vielä vaan pieni näkymätön muuri tulee välillä kaiken innon tielle, mutta ei ole epäilystäkään, etteikö se lähtisi kokonaan pois. Onhan muutos kolmessa viikossa ollut jo valtava.

Manni ottaa paljon tukea ja turvaa muista koirista ja jännittävätkin asiat unohtuu koirakaverin kanssa. Tästä syystä Mannille etsii kotia, jossa olisi kaveri valmiina. Manni voi välillä ilmoitella kotipihan ulkopuolisista tapahtumista, mistä syystä jokin muu asuinmuoto kuin kerrostalo on Mannille sopivampi. Jos haluat elämääsi vauhdikkaan suukottelevan ilopillerin, valitse Manni."

Viipurin koirat - Manni lähettää terveisiä kotihoidosta!

3.3.2021
Manni tutustuu hiljalleen kotikoiran elämään hoitopaikassaan.

Sisällä Mannia vielä jännittää, mutta ulkona tyttö on rennompi. Muista koirista Manni hakee paljon turvaa ja ne ovatkin suuri apu reipastumisessa. Toistaiseksi vähän varovaiselle Mannille etsitään kotia rauhalliselta alueelta kodista, missä olisi kiva koirakaveri odottamassa.

27.2.2021
Manni matkasi sijaiskotiin Turun seudulle.

26.2.2021
Mannin rabiesvasta-ainetasot tutkittiin ja sen arvot ylittävät 0,5 IU/ml, mikä suojaa tartunnalta.

15.2.2021
Manni on sisarussarjansa ujoin pentu mutta tutussa ympäristössä sekin on ioinen tyttö, joka keksii pentumaisia hullutuksia.

Manni sisaruksineen löytyi hylättynä loppusyksyllä metsästä pienestä korista. Pennut olivat noin parikuisia, kun ne löytyivät. Ne pääsivät onneksi tarhalla työskentelevän eläintenhoitajan luokse asumaan, vahvistumaan ja sosiaalistumaan. Niille annettiin vanhat karjalaiset nimet. Sisarussarjan pennut ovat nimeltään MakkoMaura, Manni, Marppa ja Miila.

Mannin sisko Maura matkusti hoitopaikkaan tammikuussa, osoittautui reippaaksi ja sosiaaliseksi tytöksi ja sai nopeasti oman kodin.

Manni tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Mannilta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis).

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.