Plush

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (57 cm, 25 kg)
Syntymäaika: 12/2019
Tautitestattu: 3/2021
Sijainti: Helsinki, Suomi

15.4.2021
Arka Plush kaipaa kotiin, jossa on koirakokenut perhe, reipas koirakaveri odottamassa ja koti sijaitsisi rauhallisessa paikassa.

Plush on ollut kolme viikkoa Suomessa. Sitä ennen se asui tarhalla, missä se on ollut ihan pienestä pennusta saakka. Komeaa Plushia jännittää, kun kaikki on niin uutta ja outoa. Plush on ottanut hoitopaikassa kodinhoitohuoneen tukipaikakseen ja alkuun vallan pysytteli siellä. Nyt, kun aikaa on kulunut, alkaa uteliaisuus voittamaan ja Plush on käynyt hieman kurkkimassa ovelta.

Ihmisten kanssa oleminen on Plushille selvästi uutta ja outoa. Perheen äidin Plush antaa istua viereen ja silittää. Rapsutusten loputtua Plush työntää päätään lähemmäksi pyytäen lisää.

Plush lähtee mielellään ulos pienelle lenkille, mutta siellä on kovin jännittävää. Vastaan tulevia ihmisiä Plush pelkää ja säikkyy muutenkin kaikkea uutta. Tarpeensa Plush kuitenkin tekee uskollisesti ulos, yhtään vahinkoa ei ole vielä sisälle sattunut.

Plushilla on hoitopaikassa seuranaan kaksi tyttökoiraa. Kovin paljoa Plush ei ole kontaktia toisiin koiriin vielä ottanut. Vaikuttaa siltä, että Plush on tällä hetkellä vielä niin hämmennyksissään ja lukossa kaikesta uudesta, ettei rohkeus yksinkertaisesti riitä.

Plush on todella kiltti ja symppis ja kun se reipastuu enemmän, niin siitä tulee varmasti aivan ihana kotikoira. Plush etsii koirakokenutta perhettä, jotka erityisesti ymmärtävät arkaa ja kokematonta koiraa. Kodissa on hyvä odottaa mukava ja reipas koirakaveri, joka antaisi hyvää esimerkkiä ja tukea aralle Plushille. Perheen olisi hyvä olla aikuisperhe, pienet lapset ovat turhan jännittäviä aralle koiralle. Omakoti- tai rivitalo olisivat Plushille sopivat vaihtoehdot ja kodin tulisi sijaita rauhallisella alueella. Komea Plush tuuheine turkkeineen odottaa toiveikkaana hakemuksia pk-seudulla.

Jos harkitset kodin tarjoamista Plushille, lue ajatuksella teksti aran koiran sopeuttamisesta uuteen kotiin.

Ennen Suomeen tuloa Plush tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Plushilta testattiin PCR-tutkimuksilla negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis).

Plushin yhteyshenkilönä toimii Arja.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.