Inu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2019-2020
Tautitestattu: 3/2021

15.4.2021
Inu sai kodin Helsingistä.

29.3.2021
Ihanaa Inua onnisti ja se pääsi hoitopaikkaan Mäntsälään. Reippaan Inun viettämä aika tarhalla jäi lyhyeksi.

Inulla on ollut aiemmin koti, josta se hylättiin pienten pentujen synnyttyä. Inu on saanut olla tekemisessä ihmisten kanssa enemmän kuin pelkästään tarhalla. Hoitopaikassaan Inu osaa asettua istumaan ja vaikuttaa että sisätilat ovat tuttuja, joten ihan pelkästään pihan perällä Inu tuskin on asunut edellisessä kodissaan Venäjällä. Uuden kodin tulee kuitenkin olla valmis opettamaan Inua kotikoiran tavoissa sekä sisäsiisteydessä. Inu on tottunut valjaissa ulkoilija – tarhalla Inua käytettiin vapaaehtoisten ihmisten toimesta lenkeillä. Inu vaikuttaa reippaalta ja sosiaaliselta. Ihastuttavaa inua pääsee tapaamaan Mäntsälässä.

26.3.2021
Ihana Inu pääsi Suomeen kotihoitoon. Se odottelee hakemuksia Mäntsälässä. Reipas Inu on hoidossa yhden aikuisen ja kahden koiran rivitalokodissa.

Ennen Suomeen tuloa Inu tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Inulta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). Viipurin Koirat testasi myös Inun rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

7.2.2021
Ystävällinen Inu hylättiin Snezhannan tarhalle kodista sen synnyttäessä ei-toivotun pentueen.

Inu asui vähävaraisen viipurilaisen perheen lemmikkinä, mutta kun se yllättäen synnytti ei-toivotun pentueen, kiikutti omistaja sen jälkikasvunsa kanssa tarhalle marraskuussa. Snezhannan mukaan Inu on nuori, korkeintaan parivuotias tyttö. Luonteeltaan Inu vaikuttaa ystävälliselta ja ihmisrakkaalta, mutta hivenen varovaiselta. Ihmisten huomio on Inusta kuitenkin mukava asia ja se mielellään tervehtii tuttuja ihmisiä hyppäämällä vasten silitysten toivossa. Snezhannan mukaan Inu tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja se osaa kävellä hihnassa.

Inun neljä pentua asuvat myös tarhalla ja ovat nimeltään Halle, Halti, Hildi ja Höpö. Inu on sterilisoitu tarhalla Viipurin Koirien tuella.

Inu on asunut ennen tarhalle joutumistaan kodissa, mutta emme tiedä millaisissa olosuhteissa. Onko se saanut asua sisällä kotona vai onko sen asumuksena toiminut ulkotarha. Ehkäpä se on saanut jolkotella pihapiirissä vapaana, kun tuli tiineeksi. Monet kotikoiran taidot voivat olla Inulle tuntemattomia, joten tulevan omistajan on oltava valmis harjoittelemaan sen kanssa sisäsiisteyttä ja yksinolemista. 

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.