Rainer

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2021
Tautitestattu: 5/2021

11.6.2021
Rainer muutti omaan kotiin Akaalle.

29.5.2021
Rainer on utelias pentu, joka matkusti reippaasti Suomeen jatkamaan kodinetsintää.

Rainer tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Rainerilta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis).

Viipurin Koirat tutkitutti Rainerin rabiesvasta-ainetason ennen Suomeen tuloa ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

22.5.2021
Rainer kastroitiin.

1.5.2021
Puuttuuko elämästäsi oma personal trainer? Tämä Rainer lupaa paikata sen aukon ja paljon enemmän!

Rainer ja sen kuusi sisarusta löytyivät aivan pieninä roska-astiasta. Ne olivat lähes vastasyntyneitä, joten oli todellinen onni, että ne saatiin pakkasten armoilta nopeasti turvaan. Samasta roskalaatikosta oli löytynyt vain puoli vuotta aiemmin edellinen hyvin samannäköinen pentue, joten on erittäin todennäköistä, että sama ihminen oli jälleen hylännyt sinne pentuja. Mutta koska kukaan ei tiedä kuka tämä ihminen on, ei pentujen emoakaan päästä steriloimaan.

Rainer ja sen sisarukset ovat vahvistuneet ja varttuneet ensin pienemmässä paikassa, kunnes ne vähän aikaa sitten siirrettiin Snezhannan tarhalle etsimään koteja. Pulloruokinta on tehnyt pennuista sosiaalisia ja ne ilahtuvat kovasti saadessaan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Sivuiltamme löytyvät sisaruksista loputkin: RafaelRenateReeta, RokkaRuusa ja Runo.

Rainer on iloinen ja kiva pentu, joka etsiskelee tositarkoituksella aktiivista omistajaa. Koska Rainer on kasvanut koko tähän astisen elämänsä tarhaolosuhteissa, tulee uuden omistajan kuitenkin ymmärtää, että ihan varmasti moni asia ihmetyttää Raineria. Se voi tarvita paljonkin aikaa sopeutumiseen ja tottumiseen. 

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.