Happy

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa siroksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2020
Tautitestattu: 2/2021

5.3.2021
Happy sai kodin Kirkkonummelta.

27.2.2021
Happy pääsi Suomeen. Happyllä on kotiehdokas, eikä lisää hakemuksia enää oteta siitä vastaan.

26.2.2021
Happyn rabiesvasta-ainetasot tutkittiin ja sen arvot ylittävät 0,5 IU/ml, mikä suojaa tartunnalta.

15.2.2021
Happy pääsee Suomeen kotihoitoon ja se tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. 

Happylta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis).

10.2.2021
Happy sterilisoitiin tarhalla Viipurin Koirien tuella.

15.1.2021
Pörröinen Happy on mainio tyyppi! Se on iloinen ja leikkisä pentu, joka on päässyt jo harjoittelemaan hihnassa kävelemistä.

Happyn tarina on valitettavan tavallinen. Snezhannan tarhan työntekijä löysi sen eräänä aamuna tarhan edestä. Se oli siihen selvästi tarkoituksella hylätty, sillä eihän vain parin kuukauden ikäinen pentu olisi itse sinne mitenkään tietään löytänyt. Tarha pullisteli pennuista jo ennestään, mutta muuta vaihtoehtoa ei ollut kuin laittaa tämä parrakas pikkutyttö aitaukseen muiden pentujen joukkoon odottamaan, josko joku koiranpentua etsivä sen huomaisi.

Happy on odotellut tarhalla nyt kuukauden päivät. Venäjältä sille ei ole kotia valitettavasti löytynyt, joten nyt on aika aloittaa sille kodin etsiminen Suomesta. Happy on ollut kuitenkin siitä onnekas, että se on päässyt paikallisten vapaaehtoisten kanssa harjoittelemaan hihnassa  kävelemistä ja samalla tietysti sosiaalistumaan uusiin ihmisiin. Se jos mikä on tärkeää tarhoilla kasvaville pennuille, joiden kokemukset uusista ihmisistä jäävät muuten varsin rajallisiksi.

Tarhalla Happy on ollut leikkisä ja sosiaalinen tyttö. Snezhanna arvelee, että siitä ei kasva aikuisena kovinkaan suurta, joten arvioimme sen jäävän siroksi keskikokoiseksi.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.