Bubba

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa suureksi
Syntymäaika: 9/2020
Tautitestattu: 4/2021

20.6.2021
Bubba muutti omaan kotiin.

23.5.2021
Iloinen Bubba pääsi Suomeen ja odottaa adoptiohakemuksia Helsingissä.

Bubba punnittin ja mitattiin, ja sen strategiset mitat ovat tällä hetkellä 60 cm ja 20 kg. 

Viipurin Koirat testasi myös Bubban rabiesvasta-ainetason ennen Suomeen tuloa ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

21.4.2021
Bubba tutkittiin Suomeen pääsyn toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. 

Bubbalta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). 

8.4.2021
Bubba on päässyt harjoittelemaan hihnakävelyä. Katso video Bubban iloisesta kävelyhetkestä.

Bubba kävelyllä Viipurissa | Viipurin Koirat ry

25.2.2021
Musta Bubba toivoo edes jotenkin erottuvansa suuresta koiramassasta. Oma koti olisi kovin tämän reippaan pojan toiveissa.

Bubba sisaruksineen matkasi Snezhannan luokse loppusyksyllä 2020 Rjabovosta, noin 20 km Pietarista kaakkoon. Pentuja oli alunperin seitsemän, mutta kolmelle onnistuttiin löytämään kodit Viipurista. Bubba ja sen kolme sisarusta asuivat pitkään tarhan eläintenhoitajan luona, kunnes muuttivat Snezhannan tarhalle asumaan. Snezhannan mukaan kaikki neljä pentua ovat hyvin reippaita ja sosiaalisia, joten niillä voisi olla edessään vielä ihan hyvä tulevaisuus, jos vain saisivat jättää hyvästit kurjalle tarhaelämälle.

Viipurin koirat - B-pentuja 7.3.2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.