Chelsea

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2016
Tautitestattu: 11/2021

26.11.2021
Chelsea sai kodin Imatralta.

22.11.2021
Chelsea valmistautui kotimatkaankäymällä rabiesvasta-ainetesteissä. Chelseyllä oli riittävästi vasta-aineita (yli 0,5 IU/ml) suojaamaan tartunnalta. 

Chelsea tutkittiin myös kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta.

16.10.2021
Chelsea sai sivuilleen videon:

Viipurin koirat - Chelsea 13.10.2021

12.10.2021
Kuka auttaisi Chelsea-tyttöä? 5-vuotias huskykaunotar kaipaa kipeästi omaa kotia.

Koiratarha voi olla stressaava paikka hyvästä hoidosta huolimatta. Sitä se on 5-vuotiaalle Chelsealle. Jotta elämä ei sammuisi tytön silmissä, on Chelsealla hoppu löytää itselleen loppuelämän koti. Tarhan meteli pauhaa Chelsean korvissa, aidat ympärillä ahdistavat. Koiratarha on entiselle kotikoiralle kova paikka. Chelsea tietää millaista on, kun on oma koti ja oma ihminen. Siksi Chelsea myös tietää mistä uneksia.

Chelsea löytyi tänä kesänä Viipurista. Koira vaelsi laumassa muutaman uroskoiran kanssa. Joku oli jo ehtinyt saattaa Chelsean myös tiineeksi. Kadulla koira ei ole elänyt aina. Chelsealla on joskus ollut myös koti. Tällä hetkellä koti on koiratarha, jossa Chelsea on steriloitu, sirutettu ja rokotettu.

Päästessään tarhalta kävelylle Chelsean ilme kirkastuu, ja leveä hymy täyttää kasvot. Kun häly jää taakse, koira rentoutuu silmissä. Chelsea on ihmisystävällinen ja energinen koira. Tarhalla ollessaan Chelsea on osoittanut olevansa tarkka ruoastaan, ja koira vahtii ajoittain ruokakuppiaan.

Chelsea tarvitsee aktiivisen kodin, jossa on ymmärrystä energiselle rekikoirarodulle. Chelsea adoptoidaan kotiin ainoan koiran paikalle tai lempeän uroksen kaveriksi. Chelsea tarvitsee rakkautta, kärsivällisyyttä ja johdonmukaista opastusta, jotta se muistaa miten olla taas kotikoira. 

Ei ole tiedossa, onko Chelsea asunut kodissa ollessaan sisällä ihmisten kanssa vai mahdollisesti piha-aitauksessa tai ketjussa. Chelsean tulevan kodin täytyy siis varautua opettamaan tyttö sisäsiistiksi.

Emme ole tavanneet Chelseaa itse. Varmuuden vuoksi luovutamme tällaisia koiria adoptioon suoraan tarhalta vain lapsettomaan kotiin, jossa on aiempaa koirakokemusta.

-rauhallinen asuinympäristö
-aikuiskoti
-oma, aidattu piha (mieluiten omakotitalo)

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.