Error message

  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache/theme_registry@runtime@flat_zymphonies_theme): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).
  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache_menu/links@main-menu@page@node=3974@en@1@3): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).
  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache_menu/links@main-menu@tree-data@en@13a893a44dff3a5c103b467dd3147ad969a7b068f288b3ad3d2a9a7a3f526ece): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).
  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache_menu/links@main-menu@page@node=3974@en@1@1): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).
  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache_menu/links@main-menu@tree-data@en@7380d39091ce5343b6512160c68ac620a7c61237f0c2a00d6df207c927aea977): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).
  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache_menu/links@main-menu@page@node=3974@en@1@0@trail): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).
  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache_menu/links@main-menu@tree-data@en@22cc80d994d10becc96d6170dc13611ec7d1737cf1b16fdb7ad34a3a1209befe): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).

Vilna

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 8/2019
Sijainti: Elenan tarha, Svetogorsk

1.11.2020
Suloinen Vilna haikailee sellaiseen kotiin, joka sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, ja jossa olisi koirakaverikin jo odottamassa.

Tarhoilla kasvaneet pennut ovat olleet aiempaa vähemmän erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä, koska pandemia on rajoittanut niin suomalaisten kuin venäläistenkin vapaaehtoisten käyntejä tarhoilla. Pentujen sosiaalistuminen ihmisiin ja muihin asioihin jää silloin tavallista heikommaksi. Tämä aiheuttaa lähes poikkeuksetta arkuutta koirissa - ja vaikka koira tarhalla vaikuttaisikin reippaalta, voi se Suomeen tullessaan muuttua hyvin araksi, koska sen sosiaalistuminen on tarhaoloissa ollut puutteellista. Erityisesti miehet ja lapset aiheuttavat koirissa usein jännitystä ja pelkoa.

Koska emme itse pääse nyt tapaamaan pentuja tarhoilla, suhtaudumme jokaiseen pentuun tai nuoreen koiraan siten, että se tulee olemaan kotioloissa vähintään aluksi arka. Siksi luovutamme suoraan tarhoilta tulevat pennut ja nuoret koirat ainoastaan koteihin, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

-koirakaveri odottamassa
-rauhallinen asuinympäristö
-aikuiskoti
-oma, aidattu piha (mieluiten omakotitalo)

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme.

16.3.2020
Tämä hauska lerppukorva on Vilna. Vilna on asunut jo joitakin kuukausia Elenan tarhalla, ja nyt sekin saa mahdollisuuden omaan, rakastavaan kotiin. Kuka huomaisi tämän tumman kaunottaren?

Elena kertoo, että Vilna sisaruksineen syntyi vahinkopentuna kotikoiralle. Emäntä oli jo kiikuttamassa pieniä ja rokottamattomia pentuja tarhalle, mutta Elena ei suostunut ottamaan niitä vastaan. Omistajan kanssa sovittiin, että pennut asuvat kotona emonsa kanssa siihen saakka, kunnes ne on rokotettu kahteen kertaan. Ehtona oli myös, että emo sterilisoidaan. Niinpä, kun rokotukset olivat voimassa, pennut muuttivat tarhalle ja emo sterilisoitiin tarhaa avustavan eläinlääkärin toimesta. Vilnan sisaruksia on Vertti, Vauhti, Väinämö, Vellamo ja Vanilla.

Voi mahdoton, mikä ihmisrakas lauma portin takana odottaa. Kuusi nuorta koiraa tungeksivat toistensa päällä, kun kaikki haluaisivat saada oman osansa vieraiden huomiosta. Vilna pääsee ensimmäisenä mukaamme tarhan ulkopuolelle. Panta ja hihna ovat sille vieraita asioita, se ei ymmärrä niistä mitään. Siitä on kuukausia aikaa, kun Vilna on viimeksi nähnyt ympärillään muutakin kuin puiset seinät. Vaikka sitä jännittää, on muutos silti mieluinen. Ihminen vieressä on ihana ja voi kuinka hyvältä läheisyys ja huomio tuntuvatkaan. Vilna vaikuttaa hyvin ihmisrakkaalta nuorelta tytöltä, jolla olisi vielä kaikki mahdollisuudet kunnon elämään - jossain muualla kuin koiratarhalla.

Vaikka Vilna on syntynyt kotikoiralle, on sen asumuksena toiminut ilmeisesti pelkkä piha-aitaus. Oikeaa kotikoiran elämää Vilna ei liene nähnytkään eikä sellaisesta siksi mitään ymmärräkään. Niinpä Vilna tarvitseekin ymmärtäväisen omistajan, joka haluaa opastaa tyttöä kotikoiran tavoille ja on valmis antamaan kunnolla aikaa sopeutumiseen. Vilna vaikuttaa sosiaaliselta tytöltä, niin ihmisten kuin muiden koirienkin suhteen.

Vilnalla on tällä hetkellä korkeutta n. 50 cm ja se taitaa jäädä mukavan keskikokoiseksi koiraksi. Aikuisen Vilnan paino lienee lähempänä 25 kuin 30 kiloa. 

Viipurin koirat - Vilna 13.3.2020

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.