Rafael

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2021
Tautitestattu: 5/2021

12.6.2021
Rafael sai kodin Haminasta.

1.6.2021
Rafaelilla on takana muutama kotihoitopäivä. Rafael on suloinen pentu, joka on hieman arka tutustumaan uusiin asioihin ja ihmisiin, mutta rohkaistuu hetken päästä.

Rafael harjoittelee sisäsiisteyttä, mutta toisinaan vahinkoja sattuu edelleen. Se on ollut reipas lenkkeilijä, kunhan alkuun päästään. Se on ollut myös nopea oppimaan ja motivoitavissa makupaloilla. Esimerkiksi portaita se ei halua vielä kulkea. Rafael nauttii nukkua yöllä sängyssä ja pitää päivisin pehmeällä ruohikolla makaamisesta. Kotihoidossa se tykkää painia veljen kanssa. Komeasta Rafaelista saa itselleen uskollisen ystävän. 

29.5.2021
Komea Rafael ei kainostellut muuttoa uuteen kotimaahan, vaan iloisesti se tutustui kaikkeen uuteen. Rafael etsii omaa kotia hoitopaikasta käsin.

Rafael tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Rafaelilta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). 

Viipurin Koirat tutkitutti myös Rafaelin rabiesvasta-ainetason ennen Suomeen tuloa ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

22.5.2021
Rafael kastroitiin.

1.5.2021
Rafaelia vähän jännittää kuvaaminen, mutta kun tassut ovat taas maan kamaralla, alkaa iloinen touhottaminen.

Kuka kertoisi Rafaelille, että kyllä tästä elämästä vielä löytyy paljon iloa? Tähän mennessä sen elämä on ollut sellaista, mitä ei yhdellekään pennulle toivoisi. Tämä on kuitenkin arkea Venäjällä ja monessa muussa maassa.

Rafael ja sen kuusi sisarusta löytyivät aivan pieninä roska-astiasta. Ne olivat lähes vastasyntyneitä, joten oli todellinen onni, että ne saatiin pakkasten armoilta nopeasti turvaan. Samasta roskalaatikosta oli löytynyt vain puoli vuotta aiemmin edellinen hyvin samannäköinen pentue, joten on erittäin todennäköistä, että sama ihminen oli jälleen hylännyt sinne pentuja. Mutta koska kukaan ei tiedä kuka tämä ihminen on, ei pentujen emoakaan päästä steriloimaan.

Rafael ja sen sisarukset ovat vahvistuneet ja varttuneet ensin pienemmässä paikassa, kunnes ne vähän aikaa sitten siirrettiin Snezhannan tarhalle etsimään koteja. Pulloruokinta on tehnyt pennuista sosiaalisia ja ne ilahtuvat kovasti saadessaan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Sivuiltamme löytyvät sisaruksista loputkin: RenateReetaRainerRokka, Ruusa ja Runo.

Rafaelista kasvaa aikuisena varmasti komea poika. Ja jotta siitä kasvaisi paitsi filmaattinen, myös fiksu koira, etsii omistajaa, joka haluaa ja jaksaa paneutua tällaisen tarhalla kasvaneen pennun kasvatukseen ja totuttamiseen arkipäiväisiin asioihin. Selvää on, että moni asia tulee Rafaelissa varsinkin aluksi ihmetyttämään ja myös jännittämään.

Viipurin koirat - Rafael 2.5.2021

Viipurin koirat - Rafael 1.5.2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.