Error message

  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache/theme_registry@runtime@flat_zymphonies_theme): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).
  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache_menu/links@main-menu@page@node=3951@en@1@3): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).
  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache_menu/links@main-menu@tree-data@en@1d4268363776b0b3d9b0e183f1e4a250195919d779d07886dcd788b0884d38f0): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).
  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache_menu/links@main-menu@page@node=3951@en@1@1): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).
  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache_menu/links@main-menu@tree-data@en@b29102cb70fb94861f203046c4862f6c4983a80ca899266132abfeadaec68508): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).
  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache_menu/links@main-menu@page@node=3951@en@1@0@trail): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).
  • Warning: fopen(/var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/default/files/.ht.filecache/sites_default_cache_menu/links@main-menu@tree-data@en@08ea92e2a3b1a8aa3c24f96326796fccc3b1273d07fa8a72ab0175fc52344c16): failed to open stream: Disk quota exceeded in DrupalFileCache->set() (line 341 of /var/www/fs1/6/viipurin/public_html/sites/all/modules/filecache/filecache.inc).

Molla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 1/2019
Sijainti: Elenan tarha, Svetogorsk

1.11.2020
Pörröinen Molla etsii koirakaverillista kotia rauhallisesta ympäristöstä.

Tarhoilla kasvaneet pennut ovat olleet aiempaa vähemmän erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä, koska pandemia on rajoittanut niin suomalaisten kuin venäläistenkin vapaaehtoisten käyntejä tarhoilla. Pentujen sosiaalistuminen ihmisiin ja muihin asioihin jää silloin tavallista heikommaksi. Tämä aiheuttaa lähes poikkeuksetta arkuutta koirissa - ja vaikka koira tarhalla vaikuttaisikin reippaalta, voi se Suomeen tullessaan muuttua hyvin araksi, koska sen sosiaalistuminen on tarhaoloissa ollut puutteellista. Erityisesti miehet ja lapset aiheuttavat koirissa usein jännitystä ja pelkoa.

Koska emme itse pääse nyt tapaamaan pentuja tarhoilla, suhtaudumme jokaiseen pentuun tai nuoreen koiraan siten, että se tulee olemaan kotioloissa vähintään aluksi arka. Siksi luovutamme suoraan tarhoilta tulevat pennut ja nuoret koirat ainoastaan koteihin, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

-koirakaveri odottamassa
-rauhallinen asuinympäristö
-aikuiskoti
-oma, aidattu piha (mieluiten omakotitalo)

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme.

11.2.2020
Vuoden ikäinen Molla on asunut koko elämänsä Elenan tarhalla Svetogorskissa. Molla on ystävällinen ja ihmisrakas tyttö, joka kaipaisi kovasti omaan kotiin.

Vuosi sitten helmikuussa Elenan luokse saapui viimeisillään tiineenä oleva hyvin arka narttu. Se synnytti seitsemän pentua ja hylkäsi ne lähes samantien. Vaikka emo oli arka, saivat pennut olla syntymästään asti ihmisten kanssa tekemisissä ja ne pulloruokittiin. Mollasta onkin kasvanut hyvin ihmisrakas tyttö, joka haluaisi kovasti olla siellä missä ihmisetkin.

Molla pääsi mahdollisesti elämänsä ensimmäistä kertaa tarhan ulkopuolelle, kun nostimme tytön syliimme ja kannoimme sen ulos harjoittelemaan hihnassa kulkemista. Samalla saimme tilaisuuden tutustua Mollaan kaikessa rauhassa ilman ympärillä olevaa tarhakaaosta. Vaikka alkuun tilanne oli Mollalle jännittävä, lähti se uteliaasti tutkimaan ja haistelemaan tienpenkkoja. Monesti tyttö haki ihmisistä turvaa, ja kun se oli hetken aikaa saanut rapsutuksia, lähti se taas rohkaistuneempana eteenpäin. Hihnassa Molla kulki yllättävän nätisti. Muutamat vapaana kuljeskelevat tarhan koirat aiheuttivat Mollassa pientä epävarmuutta ja tyttö oli sitä mieltä, että hei pysykääs kuulkaa vaan kauempana.

Koska Molla on asunut syntymästään asti tarhalla, kaikki tarhan ulkopuolinen on sille uutta. Molla etsii kotia rauhalliselta alueelta ja sellaisen ihmisen luota, joka haluaa panostaa tytön sopeuttamiseen. Ymmärtäväisen ihmisen lisäksi Molla hyötyisi paljon koirakaverin tuesta, koska on asunut koko elämänsä muiden koirien kanssa. Reippaan kaverin vanavedessä olisi turvallista tutustua uusiin asioihin ja tilanteisiin. 

Molla on hyvin suloinen ja ystävällinen nuori tyttö, jolla olisi vielä hyvät mahdollisuudet onnelliseen elämään. Kunpa sopiva ihminen ja koti osuisi vastaan!

Viipurin koirat - Molla 29.1.2020

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.