Jippu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2021
Tautitestattu: 5/2021

25.6.2021
Jippu sai kodin Mynämäeltä.

15.6.2021
Valloittava Jippu on harjoitellut kotikoiran eloa Suomessa 2,5 viikkoa. Jippu lähettää iloisia terveisiä hoitopaikastaan!

"Jippu on varsinainen energinen vauhtiviikari, mitä pienen pennun kuuluukin olla. Ei pelkää ketään eikä mitään. Avoin, reipas ja energinen tytöntyllerö. Rakastaa painia kavereiden kanssa ja ottaa kaikki koirat ja ihmiset vastaan vailla epäilyksen häivääkään. Todella nopea oppija. Välillä saattaa korvat hävitä seikkailujen ja hajujen tiimellykseen, mutta on meillä aidatulla pihalla hienosti mukana kaikessa ja pysyy lähettyvillä. Jos löytyy kaverin kanssa kurainen lätäkkö, niin mikään ei ole tämän pienen tytön mielestä parempaa kuin pienet mutapainit!

Sisäsiisteys on vielä vähän vaihtelevalla mallilla, mutta pääosin tulee kaikki ulos. Matkustaa hienosti autossa. Remmissä kulkee ihan nätisti, mutta siinä on vielä harjoittelemisen varaa. On hienosti mukana arjessa hevosten, koirien, kissojen, lampaiden, kanojen, kanien ja possujen kanssa. Aivan ihana tyttö, josta tulee varmasti isona ihan mahdottoman mukava perheenjäsen aktiiviseen mielellään koiralaverilliseen perheeseen."

29.5.2021
Onnekas Jippu löysi Suomesta hoitopaikan ja tyttö matkusti sinne häntä kovasti heiluen!

Viipurin Koirat tutkitutti Jipun rabiesvasta-ainetason ennen Suomeen tuloa ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. 

Jippu tutkittiin myös kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Jipulta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). 

8.5.2021
Suloinen Jippu on iloinen ja reipas pentu, jolle etsitään koirakaverellista kotia.

Vuoden alussa eräästä varastosta Viipurin keskustan liepeiltä löytyi seitsemän vastasyntynyttä pentua. Koiraperhe noudettiin turvaan ja emokoira sterilisoitiin. Pennut ovat kasvaneet tarhalla työskentelevän eläintenhoitajan luona. Talvi ja pikkupentuaika meni sisätiloissa, mutta nyt kevään tultua ja pentujen kasvettua isommiksi ne elävät ulkoaitauksessa.

Snezhannan mukaan pennut ovat iloisia, reippaita ja vilkkaita, mutta kotikoiran opiskelut täytyy aloittaa ihan nollasta. Sisarukset eivät ole tottuneet pantaan saatika hihnassa kävelyyn eivätkä ne eivät ole nähneet maailmaa sen enempää kuin varsinaisella koiratarhallakaan varttuneet pennut. Tulevan kodin on tärkeää varautua siihen, että monet asiat jännittävät alkuun ja sopeutuminen uuteen elämään vie aikaa.

Kaikki sisarukset etsivät sivuillamme omaa kotia tai hoitopaikkaa. Ne ovat nimeltään Jippu, Jitta, Joika, Jope, Jura, Jurek ja Jäynä.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.