Alisa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: suurehko
Syntymäaika: 2016
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

29.10.2021
Ihana nallekarhu Alisa muutti omaan kotiin!

13.9.2021
Alaskanmalamuutti Alisa toivoo löytävänsä uuden kodin Suomesta. Viisivuotias Alisa joutuu luopumaan nykyisestä kodistaan, koska perhe muuttaa kerrostaloon.

Nykyisestä kodista saatujen tietojen perusteella Alisa on ihana tyttö – lempeä ja tottelevainen. Alisa saattaa kuitenkin ulvoa yksin jäädessään ja siksi se ei pääse mukaan perheen uuteen kotiin. Alisa ei kuitenkaan tuhoa tavaroita tai oireile yksinollessaan muuten. Alisa hallitsee kotikoiran taidot ja tulee hyvin toimeen kissojen kanssa. Se suhtautuu luottavaisesti ihmisiin ja on hyväntuulinen, reipas koiratyttö. Alisan mielipuuhaa on liljojen kaivaminen kotipihan kukkamaalla. Huonekalut Alisa sen sijaan jättää rauhaan ja loikoilee mielellään sohvalla tai sängyllä. Lenkeillä toisten koirien ohitukset sujuvat hyvin, etenkin jos nameja on mukana.

Malamuuttitytön tulevalla kodilla on oltava kyseisen rodun tuntemusta ja osaamista sopeuttaa arktisten vetokoirien rotuun kuuluva vahvaluonteinen koira uuteen ympäristöön. Alisan omistajien tulee olla ulkoilmaihmisiä, jotka lenkkeilevät päivittäin energisen koiran kanssa. Alisa varmasti nauttii pitkistä vaellusretkistä. Paras asumismuoto Alisalle olisi omakotitalo rauhallisella alueella, lähellä luontoa. 

Alisa on sterilisoitu ja sen rokotukset ovat ajan tasalla.

Tarhalle joutuminen on kotikoiralle erityisen rankkaa, joten toivomme, että tämä vaihe jää sen elämässä lyhyeksi. Alisa olisi valmis muuttamaan uuteen kotiin nopeallakin aikataululla. 

Viipurin koirat - Alisa 12.9.2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.