Thor

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen-isohko
Syntymäaika: 4/2016

31.8.2017
Thorin odotus palkittiin vihdoin ja se matkasi omaan kotiin Tampereelle.

6.10.2016
Thor on vilkas, reipas ja hyvin ihmisrakas pentu. Joku voisi kutsua sitä pieneksi pyörremyrskyksi, mutta minkä poika sille voi, jos se vaan rakastaa kaikkea ja kaikkia niin mahdottomasti!

Thor päätyi Olgan tarhalle kesällä. Se oli onnekas poika, kun se sai turvapaikan ja mahdollisuuden löytää sellaisen kodin, mistä sitä ei koskaan enää hylätä.

Thor on niin avoin ja iloinen kuin nuori koira vain voi olla. Vaikuttaa siltä, että hylkäämistä lukuunottamatta sillä on vain positiivisia kokemuksia ihmisistä. Thor mennä touhottaa niin innoissaan, että sen touhuja ei vaan voi katsella hymyilemättä!

Thorin energia ei vähällä lopu ja siksi muut pennut tahtovat välillä vähän kyllästyä Thorin touhuiluun. Thor hakee kavereita leikkimään, vaikka muita jo väsyttäisi. Ja ihmisten seurastakaan Thor ei saisi millään tarpeeksi ja siksi tuntuu siltä, kuin Thor ehtisi sekunnissa moikata ainakin viisi ihmistä.

Koska Thor on hyvin aktiivinen poika, etsii se yhtä aktiivista omistajaa. Thorista ei millään saa sohvaperunaa, joten laiskanpulskean seurakoiran etsijät saavat suoraan siirtyä muiden koirien pariin. Sen sijaan Thor sopisi ihmiselle, joka haluaa harrastaa, ulkoilla ja touhuta koiransa kanssa runsaasti. On varmaa, että Thor ei vähällä väsy eikä anna periksi. Olisikin lottovoitto, jos Thor löytäisi harrastavan koiraihmisen omistajakseen!

Thor alkaa lähentyä aikuisen mittoja. Siitä tullee keskikokoinen, ehkä noin 25-kiloinen poika. Siinä lienee virtaavan jonkin verran saksanpaimenkoiran verta, mutta pojasta kasvaa tuskin aivan sen kokoista. Thor on kaikkiaan hyvin elämäniloinen hurmuri, joka kaipaa pikaisesti muuttoa omaan, aktiiviseen kotiin!

Viipurin koirat - Thor 20.8. & 3.9.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.