Vega

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 5/2016
Sijainti: Olgan tarha, Viipuri

1.2.2020
Vega tapasi Viipurin Koirien aktiiveja ja samalla pääsi todennäköisesti elämänsä ensimmäistä kertaa ihan oikealle hihnalenkille.

Siitä huolimatta, että sillä ei juurikaan ole kokemusta hihnakävelystä, se vaikutti olevan innoissaan ja sen nenä oli iloinen saadessaan vihdoin ja viimein töitä.

Sen vyötärölle on kertynyt häkissä ylimääräistä rasvaa ja oliskin hienoa, jos se pääsisi jo ihan ikiomaan kotiin fat campille. Vega asuu samassa häkissä Betan ja Ulpukan kanssa ja tulee näiden kahden neitosen kanssa toimeen varsin hyvin, joten sitä voisi ajatella narttukotiinkin sillä edellytyksellä luonnollisesti, että kotona jo olevat nartut tulevat narttujen kanssa toimeen. Lenkin lisäksi Vega nauttii kovasti huomiosta ja se olisikin varmasti kovasti onnellinen, jos se saisi nautiskella omassa kodissaan säännöllisistä (vähärasvaisista) herkuista ja runsaista rapstutuksista. Vega vaikuttaakin varsin tasapainoiselta ja mutkattomalta koiralta, joka sopisi monenlaiseen kokoonpanoon.

Viipurin koirat - Vega kävelyllä 25.1.2020

1.8.2019
Iloisesta ja ystävällisestä Vegasta lisättiin uusi video: 

Viipurin koirat - Vega 27.7.2019

19.9.2018
Vega on edelleen hyvin ihmisrakas ja iloinen tyttö, joka tulee hienosti toimeen myös toisten koirien kanssa. Kunpa joku vihdoin huomaisi sen!

Vega on nyt hieman yli 2-vuotias tyttö, jonka nuoruusaika on kulunut Olgan tarhalla. Vegan iloisuutta ei tarhaelämä ole lannistanut, vaan tyttö ottaa kaikki tulijat edelleen kovin sydämellisesti vastaan.

Harmillisesti yksi sen aitauskavereista on kuitenkin alkanut kiusaamaan sitä, mikä tarkoittaa sitä, että Vega väistää vikkelästi, jos tämä komentelija tulee paikalle. Vega ei koskaan vastaa sen komenteluun, vaan se väistää nöyrästi kauemmas.

Koska Vega on ehtinyt viettämään jo pitkään tarhalla, tulee sen sopeuttamiseen uuteen kotiin varata pitkäjänteistä ja rauhallista mieltä. Uskomme kuitenkin, että ihmisrakkaana tyttönä Vega sopeutuu vielä hyvin uuteen kotiin. Kiva koirakaveri mallia näyttämässä olisi Vegasta varmasti huippujuttu, sillä kaikkeen uuteen totuttelussa turvallinen koirakaveri on hyvä asia.

Viipurin koirat - Vega 11.8.2018

10.9.2017
Luppakorvainen ja kirjava Vega on aitauksen ilopilleri. Se on koko ajan kerjäämässä huomiota siellä, missä ihmisetkin ovat. Vega tahtoo omat ihmiset ja oman kainalopaikan!

Kun yritän kyykistyä seurustelemaan jonkun hieman varovaisemman tyypin kanssa, huomaan pian Vegan kavunneen niskaani ja lipaisevan naamaani. Vega ei turhia kursaile! Alkuinnostuksen laannuttua Vega osaa olla myös hyppimättä ja seurustella ihan rauhallisesti. Se ei muutenkaan vaikuta ylivilkkaalta, vaan se osaa hyvin rauhoittua, vaikka tarhaelämä usein turhauttavaa onkin. Tekemistä se kuitenkin kaipaa, kuten ihan tavalliset aktiiviset nuoret koirat.

Olgan tarhalla on useampia noin vuoden ikäisiä koiria, joille pentuaikana kävi huono tuuri. Tarhalle tullut sieni-infektio katkaisi tuonnit Suomeen ja moni koira ehti ohittaa sen herttaisimman pentuvaiheen ja kasvaa teiniksi tauon aikana. Näin kävi myös Vegalle. Nyt Vega vaan toivoo, että joku sen huomaisi ja kutsuisi kotikoiraksi nauttimaan pitkistä lenkeistä ja ihmisten huomiosta. Se ei ole ulkonäöltään tai väritykseltään erikoisin, mutta sen luonne on puhdasta kultaa!

20.1.2017
Viehättävä Vega toivoo kotia Suomesta.

Viipurin koirat - Vega 22.7.2017

Viipurin koirat - Vega 20.1.2017

14.10.2016
Siskonsa tavoin Vega on hyvin ihmisrakas ja iloinen tyttö. Kaunis luppakorva odottaa sateisella Olgan tarhalla matkalippua omaan kotiin Suomeen.

Kirjavat sisarukset Vassa ja Vega ilmestyivät Olgan luokse loppukesästä. Sisarusten taustasta meillä ei ole tietoa, mutta avoimesta ja luottavaisesta suhtautumisesta ihmisiin voi päätellä, etteivät tytöt ole onneksi kovin huonolla kohtelulla olleet.

Vega on hyvin kaunis, persoonallinen luppakorva-tyttö. Jättimäiset korvat heiluen Vega viipottaa muiden pentujen mukana portille vastaanottamaan vieraita. Koko Olgan pentuaitaus on täynnä kymmeniä heiluvia häntiä, kun sinne astuu. Vega tulee rohkeasti hakemaan osaansa huomiosta ja istua tapittaa kauniin ruskeilla silmillään siihen malliin, että kuulkaas, vielä voisi vähän rapsuttaa. Muiden pentujen kanssa Vega tulee hyvin juttuun vaikka yhteiselo tiivistä onkin. Vegan asumuksena toimii Olgan luona ulkoaitaus, joten sisällä asuminen on sille ihan uusi juttu. Uutta opeteltavaa ja jännittäviä tilanteita tuleekin varmasti vielä paljon eteen, mutta niistäkin selvitään rauhallisella sopeuttamisella ja rohkeudesta palkitsemalla. Vegasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö, ja takuuvarmasti kulmien kaunotar vailla vertaa!

Viipurin koirat - Melba, Malvina & Vega 22.10.2016

Viipurin koirat - Vega 3. & 11.9.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.