Kaneli

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa siroksi keskikokoiseksi (nyt n. 9 kg)
Syntymäaika: 10/2020
Tautitestattu: 3/2021

10.4.2021
Suloinen Kaneli muutti omaan kotiin Siilinjärvelle.

5.4.2021
Kanelista ei oteta enempää hakemuksia vastaan.

26.3.2021
Pikkuinen Kaneli pääsi Suomeen kotihoitoon. Se odottelee hakemuksia Lahdessa ja ainakin toistaiseksi sille etsitään koirakaverillista kotia. 

Kaneli on hoidossa yhden aikuisen ja yhden koiran kerrostalokodissa.

Ennen Suomeen tuloa Kaneli tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Kanelilta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). Viipurin Koirat testasi myös Kanelin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

Kanelin yhteyshenkilö on Heidi K.

17.3.2021
Kaneli sterilisoitiin.

3.3.2021
Ujo ja varovainen Kaneli päätyi tarhalle vuoden alussa sisarustensa kanssa. Kaneli toivoisi kovasti, että oma koti tai hoitopaikka löytyisi pian.

Kaneli ja sen sisarukset löytyivät ulkoa Kondratjevon (suom. Säkkijärven) alueelta vuoden alussa. Kaneli on aran puoleinen tyttö, mutta kuitenkin pientä edistymistä on tapahtunut sitten pentueen tarhalle saapumisen. Vaikka ihmiset jännittävät, silti osa Kanelista on kiinnostunut ihmisistä. Paikalliset vapaaehtoiset ovatkin alkaneet mahdollisuuksien mukaan viettämään aikaa ja seurustelemaan Kanelin kanssa. Kaneli on päässyt myös kokeilemaan hihnassa olemista, joka kuvista päätellen oli kovin jännittävää.

Kanelin sisaruksia ovat Kuskus ja Kipinä.

Viipurin koirat - Kuskus, Kaneli ja sisarukset 6.3.2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.