Milo

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 12/2017
Tautitestattu: 2/2020

26.11.2021
Milo muutti omaan kotiin Espooseen.

7.3.2021
Milo pääsi hihnakävelylle ja sai videon.

Viipurin koirat - Milo 7.3.2021

19.2.2020
Milo testattiin oman kodin toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta.

Testeistä negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) sekä ihomato (Dirofilaria repens). Mycoplasma haemocanis oli Milolla positiivinen.

1.6.2019
Ihana Milo on ystävällinen ja ihmisrakas poika. Se ei pahemmin ujostele, vaan menee reippaasti tutustumaan vieraisiinkin ihmisiin.

Milo pääsi harjoittelemaan hihnakävelyä tarhan ulkopuolelle. Ensin se oli kovin ihmeissään pannasta ja hihnasta ja kävely oli ymmärrettävästi enemmän poukkoilua kuin siistiä hihnakävelyä. Kaikki ihmiset Milo halusi käydä innoissaan tervehtimässä ja samoin toiset koirat kiinnostivat kovasti. Autoista Milo ei juurikaan välittänyt. Välillä pysähdyimme nauttimaan rapsutuksista ja ruohon nuuskimisesta ja sitten taas tutkimusmatka jatkui eteenpäin.

Milo on kasvanut tarhalla pennusta asti, joten sillä on tässä maailmassa paljon ihmeteltäviä asioita. Se on kuitenkin utelias ja sosiaalinen poika, joten uskomme, että se tulee sopeutumaan hyvin uuteen kotiin ja ilahduttamaan uutta perhettään iloisella ilmeellään ja olemuksellaan. Reipas koirakaveri varmasti edesauttaisi Milon sopeutumista uuteen kotiin.

Viipurin koirat - Milo 30.5.2019

1.5.2019
Iloinen Milo sai uuden videon.

Milo innostuu aina kovasti tarhavieraista. Rapsutuksia se ujostelee mutta hyppää kuitenkin reippaasti tulijoita vasten.

Namit ovat parasta, mitä Milo tietää, ja sen tarkka nenä kertookin nopeasti, kenellä on nameja ja missä taskussa.

Viipurin koirat - Milo 7.4.2019

25.10.2018
Milo kastroitiin.

11.4.2018
Milo katselee ihmisiä utelias pilke silmissä. Milo on kovin ilahtunut saadessaan vieraita, mutta harmi vain että seurusteluaika ihmisten kanssa on niin kovin rajallista.

Milo ja sen monet yhtä kuraiset pentukaverit katselevat ihmisiä verkkoaidan läpi toiveikkain silmin. Tarhalla ei kovin usein käy ihmisiä ihan vain rapsuttelemassa ja viettämässä aikaa pentujen kanssa, joten sellaiset hetket ovat kovin tärkeitä pikkuisille. Vaikka Milokin ilahtuu ihmisistä, se ei häsellä ja sählää turhia. Kun huomiota ja rapsutuksia tulee, häntä heiluu ja kieli käy. Ihmisten puuhaillessa omiaan Milo osaa hienosti rauhoittua ja poika istahtaa seuraamaan uteliaana mitä ympärillä tapahtuu. Milo vaikuttaa sopuisalta pennulta, joka näyttäisi tulevan sujuvasti muiden kanssa juttuun.

Milo vaikuttaa mukavalta, luottavaiselta ja ihmisrakkaalta pennulta. Sen menneisyydestä ei ole tietoa, mutta koska Milo on niin reipas ihmisten parissa, täytyy sillä olla aiempaa kokemusta ihmisten kanssa olemisesta. Milolla vaikuttaisikin olevan hyvät eväät uuden elämän aloittamiseen, mutta vielä kun jostain löytyisi se ikioma koti. Kotikoiran taidoista Milo tuskin tietää mitään, sillä kukaan ei taatusti ole opettanut sille mitään sisäsiisteydestä, yksin olemisesta tai hihnakävelystä. Siitä viis, motivoituneen omistajan johdolla Milosta kasvaa varmasti vielä hieno kotikoira ja harjoitushan se mestarin tekee!

Viipurin koirat - Milo 2.4.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.