Simba

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm, 18 kg)
Syntymäaika: 6/2020
Tautitestattu: 4/2021

16.6.2021
Simba muutti omaan kotiin.

1.6.2021
Simba etsii kotia aktiivisesta perheestä! Simba nauttii metsässä retkeilystä ja olisi kotihoitajan mukaan varmasti mitä mahtavin vaelluskaveri. 

Simba on reipas ja sosiaalinen poika joka on tullut hoitopaikassa toimeen niin lasten kuin muiden koirienkin kanssa. Kissakotiin se ei kuitenkaan sovellu erityisen hyvin, koska niitä se on yrittänyt hoitopaikassa jahdata. Ääntä tästä pojasta myös lähtee joten kerrostaloon hänestä ei ole. Simba rakastaa kaivamista ja nauttii puuhailusta pihalla yhdessä ihmisten kanssa. 

23.5.2021
Simba pääsi Suomeen ja odottaa hakemuksia Lahden seudulla. 

Viipurin Koirat testasi Simban rabiesvasta-ainetason ennen Suomeen tuloa ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

21.4.2021
Simba tutkittiin oman kodin toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. 

Simbalta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). 

4.12.2020
Simba sisaruksineen päätyi Snezhannan luokse kesällä. Simba on ystävällinen mutta hiukan ujo poika, löytyisiköhän kotia?

Salsa, SamSamba ja Simba tuotiin Snezhannan tarhalle Veshchevon (suom. Heinjoki) kylästä, joka sijaitsee Karjalan kannaksella noin 20 km Viipurin itäpuolella. Sisarukset asuivat alkuun Marian ja Alexanderin pentukaranteenissa, josta ne siirtyivät myöhemmin syksyllä Snezhannan tarhalle. Snezhanna kuvailee sisaruksia ystävällisiksi ja ihmisrakkaiksi, mutta hiukan ujoiksi. Hihnassa sisarukset eivät ole vielä tottuneet kulkemaan ja kuvaussessio oli niiden ensimmäinen hihnakävely. 

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.