Jack

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2018
Tautitestattu: 8/2021
Sijainti: Helsinki, Suomi

4.9.2021
Upea Jack löysi nopeasti oman kodin ja muutti pääkaupunkiseudulle!

27.8.2021
Jack sai hoitopaikan ja muutti Suomeen.

Viipurin Koirat testasi Jackin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

Jack tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Jackiltä testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis).

14.4.2021
Vaikka Jackin tilanne on surullinen, on sen elämässä myös hyviä hetkiä. Ystävyys tarhalla vapaaehtoisena käyvän tytön kanssa tuo iloa sen elämään.

Yhdessä he käyvät kävelyillä ja opettelevat temppuja.

Jack & Victoria | Viipurin Koirat ry

2.4.2021
Ystävällinen ja ihmisrakas Jack päätyi Snezhannan tarhalle alkukeväällä kodista.

Jackin tarina on surullinen. Eräs mies löysi sen pentuna, otti kotiinsa asumaan ja piti Jackia hyvänä 3 vuotta. Kun mies päätti avioitua ja muuttaa yhteen naisystävänsä kanssa, ei vaimo suostunut enää ottamaan koiraa yhteiseen kotiin ja vetosi irtokarvaan ja sen aiheuttamaan allergiaan. Surullisin mielin mies luopui koirastaan ja toi sen Snezhannan luokse.

Snezhanna kehuu Jackia reippaaksi, sosiaaliseksi ja hyvin ihmisrakkaaksi pojaksi. Jack on arviolta noin 3-vuotias. Se on päässyt usein ulkoilemaan hihnassa paikallisten vapaaehtoisten kanssa, niin lasten kuin miestenkin ja Snezhannan mukaan se tulee hyvin toimeen lasten kanssa. 

Viipurin koirat - Jack 14.3.2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.