Runo

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2021
Tautitestattu: 5/2021

21.6.2021
Runo sai kodin Keravalta.

29.5.2021
Suloinen Runo sanoi heipat Venäjälle ja muutti Suomeen jatkamaan kodinetsintää.

Runo tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Runolta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). 

22.5.2021
Runo sterilisoitiin.

3.5.2021
Herttaiselle Runolle on etsinnässä koti, missä tyttöä odottaisi kiva koirakaveri.

Runo ja sen kuusi sisarusta löytyivät aivan pieninä roska-astiasta. Ne olivat lähes vastasyntyneitä, joten oli todellinen onni, että ne saatiin pakkasten armoilta nopeasti turvaan. Samasta roskalaatikosta oli löytynyt vain puoli vuotta aiemmin edellinen hyvin samannäköinen pentue, joten on erittäin todennäköistä, että sama ihminen oli jälleen hylännyt sinne pentuja. Mutta koska kukaan ei tiedä kuka tämä ihminen on, ei pentujen emoakaan päästä steriloimaan.

Runo ja sen sisarukset ovat vahvistuneet ja varttuneet ensin pienemmässä paikassa, kunnes ne vähän aikaa sitten siirrettiin Snezhannan tarhalle etsimään koteja. Pulloruokinta on tehnyt pennuista sosiaalisia ja ne ilahtuvat kovasti saadessaan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Sivuiltamme löytyvät sisaruksista loputkin: Rafael, Renate, Reeta, Rainer, Rokka ja Ruusa.

Runo on iloinen ja utelias pentu, mutta aitauksen ulkopuolella sitä meinaa vähän jännittää. Hihnaan tottumattomalle Runolle lisäjännitystä tuo vielä outo naru, joka tylsästi estää pientä pentua liikkumasta minne huvittaa. Runo katsookin parhaaksi jäädä maahan makoilemaan turvalliseen paikkaan tutun ihmisen jalkojen juureen - eikä rapsutuksetkaan ikäviltä tunnu.

Viipurin koirat - Runo 2.5.2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.