Kardemumma

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa siroksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2020
Tautitestattu: 4/2021
Sijainti: Kirkkonummi, Suomi

8.6.2021
Elämää täynnä oleva ihmisiin tottumaton Viipurin neito Kardemumma etsii kotia, jolla olisi tarjota aidattu piha ja koirakaveri, jonka kanssa leikkiä ja reipastua.

Kaunis Kardemumma on syntynyt onettomien tähtien alla, eikä se päässyt pikkupentuna kunnolla tutustumaan ihmisiin. Kardemumma tarvitsee kodin, jolla on kärsivällisyyttä tukea ja ohjata koiraa matkalla kotikoiraksi. Kardemummasta ei välttämättä tule koskaan kaikkien kaveri, mutta on tyttö jo ensimmäisten päivien aikana yllättänyt hoitoperheen iloisuudella ja elämänilolla, joka tarttuu ja kantaa Kardemummaa pitkälle. Kuinka pitkälle, sen aika näyttää. 

Kardemumma etsii kotia rauhalliselta alueelta kärsivällisestä perheestä, jossa ei ole pieniä ja äänekkäitä lapsia. Kardemumma ei sovellu kerrostaloon tai kaupunkiin - eikä sohvaperunaksi.

Kardemumman strategiset mitat ovat tällä hetkellä 49 cm / 15 kg.

23.5.2021
Arka Kardemumma matkusti velipoika Kuskusin kanssa harjoittelemaan kotikoiran elämää hoitopaikkaan Kirkkonummelle.

Kardemummasta tulee lisätietoja lähiaikoina.

Viipurin Koirat testasi Kardemumman rabiesvasta-ainetason ennen Suomeen tuloa ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

Kardemumma tutkittiin Suomeen pääsyn toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. 

Kardemummalta testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis).

Kardemumma ja sen sisarukset löytyivät ulkoa Kondratjevon (suom. Säkkijärven) alueelta vuoden alussa. Kardemumman sisaruksista yksi, Kaneli, asustaa jo omassa kodissa Suomessa. Kuskus odottaa omaa kotia samaisessa Kirkkonummen hoitopaikassa. Arka Kipinä asuu vielä tarhalla Viipurissa.

Viipurin koirat - Kuskus, Kaneli ja sisarukset 6.3.2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.