Tessa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm, 20 kg)
Syntymäaika: 2020
Tautitestattu: 9/2021

20.9.2021
Tessa sai kodin Kuopiosta.

10.9.2021
Tessa muutti häntää heiluttaen hoitopaikkaan Joensuuhun ja odottaa siellä kovasti hakemuksia.

9.9.2021
Tessa pääsee pian Suomeen! Matkaa odottaessa siitä otettiin rabiesvasta-ainetesti ja se testattiin 8 vektorivälitteisen taudin varalta.

Tessa jatkaa pian oman kodin etsimistä Suomesta käsin.

13.7.2021
Tessa rakastaa ihmisiä eikä se jää epäselväksi kellekään! Nuoresta iästään huolimatta Tessa pentuineen päätyi tarhalle alkukesällä.

Snezhanna kertoo, että Tessa löytyi ulkoa neljän pentunsa kanssa. Tessa on nuori, ikää sillä on arviolta n. 1,5 vuotta. Se on mahdottoman ihmisrakas ja luottavainen tyttö, ja Snezhanna onkin melko vakuuttunut, että sillä on täytynyt olla joskus omistaja. Tessan pennuista kolme onnistui löytämään kodit nopeasti, mutta yksi tyttöpentu odottaa äitinsä tavoin Snezhannan tarhalla uuden kodin löytymistä. Pentu on nimeltään Princess, ja myös se etsii sivuillamme kotia.

Tessa elää samassa aitauksessa kahden uroksen ja yhden nartun kanssa. Tarhanpitäjän mukaan Tessa on tullut muiden koirien kanssa hyvin toimeen. Tessan oikea korva on repeytynyt ja sellainen se oli jo sen tullessa tarhalle, joten tiedossa ei ole mitä sille on tapahtunut. 

Tessan menneisyydestä emme tiedä, joten tiedossa ei ole onko se koskaan asunut sisällä kotona ja mitä kotikoiran taitoja sillä mahdollisesti on tassuissaan. Tarhalla Tessa vaikuttaa olevan hyvin reipas ja mahdottoman ihmisrakas, joten siitä voisi olla monenlaiseen perheeseen. Kunhan tuleva omistaja muistaa, että edessä saattaa hyvin olla monien uusien asioiden, kuten hihnassa kävelyn, yksin olemisen ja sisäsiisteyden opettelua. 

Tessa on sterilisoitu tarhalla tarhanpitäjä Snezhannan toimesta.

Viipurin koirat - Tessa 7/2021

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.