Princess

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2021
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

27.7.2021
Princess löysi kodin Venäjältä.

13.7.2021
Princess on suloinen pieni tyttö, joka päätyi emonsa ja sisarustensa kanssa alkukeväällä Snezhannan tarhalle.

Emokoira Tessa ja sen neljä pentua löydettiin alkukeväällä ulkoa. Pennuista kolme löysi nopeasti omat kodit, mutta yksi tyttö jäi jäljelle. Tämä neitokainen, Princess nimeltään, asui alkuun tarhanpitäjä Snezhannan kotona. Snezhanna kehuu Princessiä hyvin ihmisrakkaaksi ja ihanaksi pennuksi, joka on hänen suosikkejaan. Princessistä kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö ja se etsii omistajaa, joka on valmis aloittamaan elämänmittaisen seikkailun pennun kanssa. Siihen kuuluu paljon uusien taitojen opettelua ja pitkää pinnaa silloin kun asiat eivät sujukaan toivotusti. 

Tarhoilla kasvaneet pennut ovat olleet aiempaa vähemmän erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä, koska pandemia on rajoittanut niin suomalaisten kuin venäläistenkin vapaaehtoisten käyntejä tarhoilla. Pentujen sosiaalistuminen ihmisiin ja muihin asioihin jää silloin tavallista heikommaksi. Tämä aiheuttaa lähes poikkeuksetta arkuutta koirissa - ja vaikka koira tarhalla vaikuttaisikin reippaalta, voi se Suomeen tullessaan muuttua hyvin araksi, koska sen sosiaalistuminen on tarhaoloissa ollut puutteellista. Erityisesti miehet ja lapset aiheuttavat koirissa usein jännitystä ja pelkoa.

Koska emme itse pääse nyt tapaamaan pentuja tarhoilla, suhtaudumme jokaiseen pentuun tai nuoreen koiraan siten, että se tulee olemaan kotioloissa vähintään aluksi arka. Siksi luovutamme suoraan tarhoilta tulevat pennut ja nuoret koirat ainoastaan koteihin, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

-koirakaveri odottamassa
-rauhallinen asuinympäristö
-aikuiskoti
-oma, aidattu piha (mieluiten omakotitalo)

Viipurin koirat - Princess 18.7.2021

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.