Tim

Sukupuoli: uros (kastroitu) 
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 01/2011

24.9.2012
Tim sai kodin Saksasta.

27.11.2011
Tim-poika on komea kuin pieni sudenpentu. Onneksi pojan ei tarvitse enää mittailla Viipurin katuja, vaan se saa odottaa omaa kotiaan Irinan tarhalla. Ja pakkohan sellainen on näin komealle pojalle löytyä?

Tim on mukava ja utelias nuori mies. Se jakaa aitauksen usean muun koiran kanssa, ja vaikuttaa tulevan kaikkien kanssa toimeen. Vieraat se ottaa vastaan ystävällisesti: ei turhia hötkyile, mutta tulee kuitenkin heti tervehtimään ja tarkistamaan tuliaisherkut. Tim on tasapainoisen ja ikäisekseen suhteellisen rauhallisen oloinen koirapoika.

Tim sopii varmasti monenlaiseen kotiin: pääasia on, että pojalle löytyy tarpeeksi aikaa, kiinnostusta vähän kotikoiran tapojen opettamiseen ja intoa reippaaseen ulkoiluun. Tim lupaa olla ahkera oppilas ja takuulla reipas lenkkikaveri.

Tim on kooltaan keskikokoinen: parikymmentä kiloa painoa ja reilu 50 cm korkeutta. Komean pojan arvellaan syntyneen alkuvuodesta 2011. 

Katso video Timistä:

Viipurin koirat - Tim

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.