Bella

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2018
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

16.5.2021
Ihana Bella hylättiin tarhalle, koska siitä ei ollut metsästyskoiraksi. Bella on hyvin iloinen ja ihmisrakas tyttö!

Bella oli hankittu alunperin lintukoiraksi, mutta sen taipumukset eivät sitten olleetkaan omistajasta riittävät. Niinpä Bellasta haluttiin eroon ja se hylättiin tylysti Snezhannan tarhalle odottamaan uutta kotia.

Bellaa ei kuitenkaan hylkääminen ole masentanut. Se on erittäin energinen ja iloinen tyttö, joka ei peittele innostustaan ihmisten seurassa. Se hyörii, pyörii ja heiluttaa pientä hännäntöpöään parhaansa mukaan. Ja se rakastaa kantaa ruokakuppiaan hampaissaan ja esitellä sitä kaikille ohikulkijoille!

Aina välillä Bellaa onnistaa ja se pääsee vapaaehtoisten mukana kävelylle. Bella kulkee hihnassa varsin tottuneesti ja se rakastaa haistella tuulen mukana tulevia tuoksuja. Jos lenkin varrelle sattuu joki, on varmaa, että Bella haluaa sinne hetkeksi kahlaamaan. Ja lenkillä on mukava pitää välillä pieniä rapsutustaukoja, jolloin Bella parkkeeraa itsensä ulkoiluttajan kainaloon nauttimaan silityksistä.

Tarhaoloissa Bella on hieman valikoiva koiraseuran suhteen. Mieluiten Bella pitäisi ihmisten huomion kokonaan itsellään, ja tämän vuoksi Bella etsii kotia ainoana koirana.

Bella vaikuttaisi olevan karkeakarvainen saksanseisoja. Saksanseisojat ovat energisiä metsästyskoiria, jotka tarvitsevat paljon liikuntaa. Bella etsii kuitenkin kotia kivana ulkoilukaverina - se ei etsi kotia, jossa tavoitteena on sen kouluttaminen metsästykseen. Tämä siksi, että Bellasta ei siihen välttämättä ole laisinkaan. Huippua voisi olla, jos uusi omistaja olisi innostunut vaikkapa koirajuoksusta Bellan kanssa!

Emme tiedä, onko Bella koskaan asunut sisätiloissa, joten yksinjääminen tulee olla valmis opettamaan Bellalle aivan alusta alkaen. Samoin tietysti muutkin kotikoiran taidot, kuten vaikkapa sisäsiisteys. Koska Bella on innokas ja energinen koira, etsii se kotia, jossa olisi hyvin aidattu piha vapaana juoksemista varten.

Emme ole itse tavanneet Bellaa emmekä pääse nyt vierailemaan tarhoilla. Varmuuden vuoksi luovutamme tällaisia koiria adoptioon suoraan tarhalta vain tietyin ehdoin. Luovutamme Bellan ainoastaan kotiin, jossa on aiempaa koirakokemusta ja joka täyttää seuraavat ehdot:

-rauhallinen asuinympäristö
-aikuiskoti
-oma, aidattu piha (mieluiten omakotitalo)

Viipurin koirat - Bella 18.4.2021

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.