Saku

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2009

12.9.2015
Saku sai kodin Viipurista.

2.12.2014
Saku-poika se vain jaksaa kuukaudesta toiseen olla yhtä iloinen tarhalle saapuvista ihmisvieraista.

Poika nauttii silminnähden jokaisesta ystävällisestä sanasta, rapsutuksesta ja herkusta, joka sille vain liikenee. Mistä löytyisi koti isolle pojalle? Koti, jossa Sakua rakastettaisiin ja hellittäisiin, mutta ymmärrettäisiin myös tapakasvatuksen tärkeys.

19.1.2014
Saku on erittäin ystävällinen poika. Se rakastaa koko suurella sydämellään kaikkia ihmisiä, eikä Saku-poika myöskään piilota innostustaan!

Saku on ehtinyt asua Irinan tarhalla jo yli vuoden, mutta tarhaelämä ei ole Sakua onneksi alkanut masentaa. Iloisesti ja riemuissaan se ottaa meidät aina vastaan, sillä Saku ei selvästi tiedä mitään parempaa kuin ihmisseura.

Saku on kooltaan isohko ja varsin voimakas, ja kun sen innostuessaan hyppii ja loikkii ympäriinsä, ei pojan ilo jää huomaamatta. Saku kaipaakin kotioloissa vähän tapakasvatusta, jotta se oppii ottamaan kaikki ihanat ihmiset vastaan rauhallisemmin.

Saku asuu samassa aitauksessa parin nartun ja yhden uroksen kanssa. Saku ei selvästikään rakasta toisia uroksia, joten Saku etsii kotia vain kodin ainoana poikakoirana. Mukava tyttökoira olisi taas varmasti Sakun mieleen.

Saku on reipas ja paksuturkkinen iso poika, joten Saku rakastaisi varmasti omaa pihaa, pitkiä lenkkejä ja tietenkin myös sohvalle kainaloon köllähtämistä päivän puuhien päätteeksi. Jos kodissasi olisi paikka vähän isommalle koiralle, tulisi Saku mielellään täyttämään tämän aukon!

Viipurin koirat - Saku 16.8.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.