Naava

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2013

16.8.2013
Naava sai kodin Viipurista.

3.7.2013
Naavan kanssa ei tule tylsää päivää! Tämä iloinen tyttö tuo auringonpaisteen sateiseenkin päivään - ja joskus voi tuoda muutaman harmaan hiuksenkin, jos energinen tyttö keksii omia puuhiaan.

Naava on avoin ja mutkaton pentu: ei tunnu löytyvän sellaista tarhalla kävijää, jota Naava ei suinpäin olisi tervehtimässä ja mieluiten vielä kapuamassa syliin. Välillä se sitten taas muistaa pentukaverit ja säntää pää viidentenä jalkana painileikkeihin mukaan. Iloinen, reipas ja tietenkin kovin suloinen pentu siis!

Koska Naava on kovin kaukana lelukoirasta, eikä sen virta tunnu hevillä loppuvan, etsimme Naavalle sellaista kotia, jossa sen tarmo halutaan ja osataan purkaa mukavaan tekemiseen. Jos näin ei tehdä, voi kengät, sohvanjalat ja mattojen kulmat saada äkkiä kyytiä tämän pennun hampaissa... Mutta muutoin Naava ei aseta hurjia reunaehtoja uudelle kodilleen: tytön voisi kuvitella tepsuttelemassa niin maalla kuin kaupungissakin. Naava olisi valmis valloittamaan uudet kotikulmansa heinäkuun puolen välin jälkeen.

Viipurin koirat - Naava 3.-4.8.2013

Viipurin koirat - Naava

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.