Disha

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni (n. 30 cm)
Syntymäaika: 2007

11.4.2012
Disha sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

8.3.2012
Disha on vähän pippurinen tyttö. Niin vain Disha ei heittäydy kenen tahansa kaveriksi, mutta pienen tutustumisen jälkeen neiti suvaitsee hyväksyä vieraatkin ihmiset.

Disha päätyi Irinan hoiviin, kun eräässä toimistossa asioidessaan virkailija oli jutellut Irinalle pikkukoirasta, joka oli jäänyt hänen äitinsä asuntoon, vaikka äiti oli jo kuollut. Irina lähti kiireesti hakemaan yksinään jätettyä koiraparkaa pois. Asunnossa Irinaa odotti Disha – pikkuneiti, jossa riittää tahtoa vähän vaikka muille jakaisi.

Tuttuja ihmisiä kohtaan Disha on iloinen ja kiva tyttö. Vieraita ihmisiä Disha sen sijaan hieman jännittää. Jos vieras ei osaa antaa koiran tutustua itse rauhassa, vaan änkeää väkisin silittämään tyttöä, voi olla jokseenkin varma, että pienet hampaat nappaavat lähestyvää kättä. Siksi Disha kaipaakin kotia, jossa osataan antaa koiralle aikaa sopeutumiseen ja jossa myös osataan käskyttää vieraat ihmiset niin, että koira saa omilla ehdoillaan tutustua vieraisiin.

Mikään mahdoton tyttö Disha ei ole missään nimessä. Voi olla, että Dishan tavat muuttuvat täysin, kun tyttö kotiutuu uuteen kotiinsa ja alkaa luottaa omistajansa tilanteenhallintaan. Siitä huolimatta uuden omistajan tulee varautua siihen, että Disha voi tukalan paikan tullen turvautua hampaisiinsa myös tulevaisuudessa.

Jos kaipaat pikkuista koirakaveria eivätkä pienet haasteet ole sinulle este, ole yhteydessä koiravaraajiimme! Disha kaipaisi kovasti omaan kotiin ja voisi muuttaa sinne vaikka heti.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.