Bruna

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2017

17.3.2018
Ihmisrakkaalla ja suloisella Brunalla olisi pusu jos toinenkin vieraille annettavana! Bruna on iloinen ja luottavaisen oloinen pentu, joka päätyi tarhalle yhdessä veljensä kanssa.

Pörröiset sisarukset Bruna ja Boy ovat äskettäin päätyneet Irinan tarhalle. Niiden menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, mutta iloisina ja ihmisrakkaina pentuina ne ovat varmastikin saaneet elää ihmisten parissa. Reippaan Brunan ei tarvitse kahdesti miettiä juostako tervehtimään tarhalle saapuneita vieraita vai ei. Syli on pian iloisesti häntäänsä heiluttavaa pentua täynnä, kun Bruna onnessaan möngertää itsensä rapsutuksille. Sylissä oleminen vähän jännittää, mutta silti pikkuinen häntä vispaa menemään tuhatta ja sataa eikä pieni pentu tiedä oikein miten päin olisi. Bruna tulee sopuisasti toimeen aitauksen muiden pentujen kanssa ja kun ihmisten huomiosta on hetki nautittu, aloittaa se leikkipainin kavereiden kanssa.

Bruna vaikuttaa oikein reippaalta ja luottavaiselta pennulta, joka jatkaisi matkaansa mieluusti mahdollisimman pian kohti omaa kotia. Tarhaelämä on ankeaa ja kasvuympäristö pienelle pennulle kurja. Brunalla ei ole käsitystä kotikoiran tavoista eikä se ole koskaan kuullutkaan sisäsiisteydestä, hihnakävelystä tai yksin olemisesta. Tulevan omistajan onkin haluttava panostaa pienen tarhaoloista tulevan pennun kotiuttamiseen ja uusien taitojen harjoitteluun. 

Koska sisarusten kohdalla ei täysin voida sulkea pois laumanvartijageenejä, etsitään niille kotia vain omakotitalosta.

Viipurin koirat - Bruna 13.3.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.