Stara

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2019

9.1.2020
Stara menehtyi tarhalla.

16.12.2019
Stara testattiin oman kodin toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki tautitestit olivat negatiivisia.

Negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (sDirofilaria repens) ja Mycoplasma haemocanis.

5.11.2019
Stara kastroitiin liikkuvan klinikan toimesta.

1.11.2019
Iloinen Stara tahtoisi oman perheen tähtöseksi! Se on hauska pentu, joka rakastaa kovasti ihmisiä ja seuraa.

Stara ja sen sisarukset Sander ja Stefi liittyvät Irinan tarhan pentulaumaan syksyllä. Siellä ne ovat ihmetelleet tarhan vilkasta elämää nyt jo muutaman kuukauden verran, ja vihdoin koitti se aika, kun sisarukset pääsevät etsimään omia kotejaan Suomesta. Kunpa odotusaika jäisi niistä jokaisella mahdollisimman lyhyeksi!

Stara on sisaruksista rohkein. Häntä heiluen se haluaa tutustua jokaiseen uuteen ihmiseen eikä se pahemmin ihmetellyt edes ensimmäistä hihnakävelyä. Rapsutukset ovat Staran mielestä parasta maailmassa ja hihnakävelylläkin poika heittäytyi tuon tuosta selälleen odottamaan ihan pehmeän vatsansa silittelyä. Kuitenkin myös Starasta huomaa, että ihmisten kanssa ei ole vietetty aikaa ihan niin paljon kuin pennuille olisi hyväksi: syliin nostaminen on Starasta vähän ihmeellinen juttu, joka saa sen hieman jännittämään. Vaan kun maata on taas tassujen alla, alkaa Stara taas hyppelehtiä ja iloita ihmisistä, eikä jännittämisestä ole enää tietoakaan.

Stara on asunut tarhalla isossa pentulaumassa, jossa on sen omien sisarusten lisäksi useita muita pentuja. Se on oppinut suvereenisti tulemaan juttuun kaikkien kanssa, ja pienet pentujen keskiset leikkipainit ovatkin kovasti sen mieleen. Painien jälkeen sopii sitten taas ottaa hetki rauhallisemmin ja köllähtää pentukasaan päiväunille.

Starasta kasvaa aikuisena keskikokoinen. Koska se on tarhalla kasvanut pikkupennusta vähän isommaksi, on ihan varmaa, että sen kanssa joutuu opettelemaan talon tavat aivan alkeista lähtien. Ulkona saa rampata tiheään, jotta asiat alkavat hoitua ulkovessaan ja hihnassa kävely aiheuttaa varmasti ihmetystä, vaikka Stara on sitä päässyt jo hieman kokeilemaankin. Ja yksinjääminenkin tulee olemaan outoa ja ihmeellistä, onhan Stara tottunut asumaan yli kymmenen kaverin kanssa yötä päivää. Mutta kunhan Staralle löytyy sen arvoinen omistaja, niin nämä asiat ovat uudelle omistajalle vain normaaleja elämään kuuluvia pikkuhaasteita, eikö niin? Stara olisi jo aivan valmis unohtamaan tylsän tarhaelämän ja loikkaamaan rokotuskortti tassussa Suomeen!

Viipurin koirat - Stara 30.10.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.