Milka

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2021
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

29.8.2021
Milka sai kodin viipurilaisesta sijaiskodistaan.

1.6.2021
Suloinen ja nätti Milka vaikuttaa sosiaaliselta ja iloiselta pennulta. Milka odottaa oman kodin kutsua Snezhannan tarhalla Viipurissa.

Milka on löytynyt Svetogorskista keväällä, mutta ylikansoitetun Svetogorskissa sijaitsevan Elenan tarhan sijaan se tuotiin Snezhannan tarhalle yhdessä veljensä kanssa. Milkan veli sai kodin Viipurista, mutta ihastuttava Milka toivoo itselleen kodin löytymistä Suomesta. Milka on päässyt osallistumaan yhteisille hihnakävelyille vapaaehtoisten kanssa ja reippaana tyttönä se on pärjännyt hyvin.

Tarhoilla kasvaneet pennut ovat olleet aiempaa vähemmän erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä, koska pandemia on rajoittanut niin suomalaisten kuin venäläistenkin vapaaehtoisten käyntejä tarhoilla. Pentujen sosiaalistuminen ihmisiin ja muihin asioihin jää silloin tavallista heikommaksi. Tämä aiheuttaa lähes poikkeuksetta arkuutta koirissa - ja vaikka koira tarhalla vaikuttaisikin reippaalta, voi se Suomeen tullessaan muuttua hyvin araksi, koska sen sosiaalistuminen on tarhaoloissa ollut puutteellista. Erityisesti miehet ja lapset aiheuttavat koirissa usein jännitystä ja pelkoa.

Koska emme itse pääse nyt tapaamaan pentuja tarhoilla, suhtaudumme jokaiseen pentuun tai nuoreen koiraan siten, että se tulee olemaan kotioloissa vähintään aluksi arka. Siksi luovutamme suoraan tarhoilta tulevat pennut ja nuoret koirat ainoastaan koteihin, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

-koirakaveri odottamassa
-rauhallinen asuinympäristö
-aikuiskoti
-oma, aidattu piha (mieluiten omakotitalo)

Viipurin koirat - Milka 31.5.2021

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.