Usva

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2012

7.6.2012
Usva sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

17.5.2012
Usva sisaruksineen löytyivät erään talon tunkiolta. Haisevina ja ruuantähteitä turkissaan pentulauma toimitettiin Irinan tarhalle. Usva on iloinen ja ystävällinen pentu, joka vielä vähän ihmettelee ihmisiä ja niiden aikomuksia. Tuoja kertoi, että hänen pihatunkiolleen oli ilmestynyt kirjava lauma pieniä koiranpentuja. Yksin se joukko oli tuskin voinut pitkää matkaa taivaltaa, joten todennäköisesti joku ohikulkija oli hylännyt pennut pihan laitamille.

Nyt Usva on varttunut jo kolmikuiseksi vilperiksi. Usva on utelias, iloinen ja ystävällinen pentu, joka kuitenkin ihan aavistuksen vielä jännittää ihmisiä. Se tulee kyllä luokse, kilpailee huomiosta ja hakee herkut käsistä, mutta ilme muuttuu vähän varovaiseksi, kun silittäminen alkaa. Mutta kunhan Usva pääsisi tarhalta kotiin, ei varmasti menisi kauaa, että Usva suhtautuisi kaikkiin ja kaikkeen iloisesti ja luottavaisesti.

Usvasta kasvaa todennäköisesti keskikokoinen tyttö. Usva joutuu vielä hetken odottelemaan rokotusten voimaantuloa, mutta kesäkuun puolenvälin jälkeen se on valmis unohtamaan viipurilaiset tunkiot ja koiratarhat ja muuttamaan uuteen kotiin Suomeen.

Katso video Usvasta kavereineen:

Viipurin koirat - Pentuja kesäkuussa 2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.