Markovka

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2009

19.7.02012
Markovka eli Porkkana löysi kodin Saksasta.

17.5.2012
Markovka on ystävällinen tyttö. Se oli asustellut työmaalla vahtikoirana, vaikka vahtikoiran vikaa tytössä ei vaikuta olevan yhtään. Markovka rakastaa ihmisten huomiota ja rapsutuksia.

Markovka oli tuotu Irinan tarhalle, kun rakennustyömaa oli valmistunut eikä koiralle ollut enää tarvetta. Työmaan johtaja oli käskenyt ampumaan koiran, mutta yksi työntekijöistä oli säälinyt ystävällistä tyttöä ja tuonut sen Irinan tarhalle.

Aluksi muut koirat kiusasivat Markovkaa rajusti. Tyttö sai toisilta hammasta ja joutui elämään aikamoisessa pelossa. Vähitellen Markovka on kuitenkin oppinut, että tarhalla on osattava pitää puoliaan, ja nyt tyttö pärjää porukassa jo paremmin.

Markovka vaikuttaa oikein ystävälliseltä ja avoimelta koiralta. Se tulee hienosti toimeen niin toisten koirien kuin ihmistenkin kanssa eikä kuulemma kiusaa kissojakaan. Markovka ei kuitenkaan välttämättä ole koskaan asunut sisällä asunnossa, joten uuden omistajan tulee varautua siihen, että tytölle tarvitsee opettaa niin hihnassa käveleminen, sisäsiisteys kuin yksinjääminenkin rauhallisesti ja pitkäjänteisesti.

Markovka muuttaisi mielellään Suomeen jo pian - jos porkkanatytön paikka voisi löytyä kotoasi, ole yhteydessä koiravaraajiimme!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.