Pilkku

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

17.2.2014
Suruksemme saimme kuulla, että Pilkku on kuollut tarhalla.

9.2.2014
Pilkku on hyvin ystävällinen ja rakastettava poika. Pilkku on kovin otettu saamastaan huomiosta, eikä se millään haluaisi jäädä tarhalle enää odottamaan.

Pilkku ja sen sisarukset Pinkkis ja Pouta tuotiin Irinan tarhalle helmikuisena lauantaina. Olimme juuri silloin tarhalla käymässä, joten näimme, kun tämä pentujoukko tylysti jätettiin tarhalle. Yleensä meluisalle tarhalle joutuminen saa uudet pennut hämmentymään ja pelkäämään, mutta tämä sisarusparvi vaikutti olevan toista maata: hetken ihmettelyn jälkeen ne kaikki tulivat hakemaan silityksiä ja huomiota, eikä arastelusta ollut tietoakaan.

Pilkku on hyvin ystävällinen ja rakastettava poika. Pieni häntä heiluen se haluaa huomiota ja silityksiä. Kun olemme poistumassa aitauksesta, asettuu Pilkku poikittain oven eteen ja tapittaa tiukasti silmiin: emme kai vaan aio jättää sitä sinne!

Pilkusta kasvaa ainakin keskikokoinen poika. Vaikka Pilkku vielä vaikuttaa varsin rauhalliselta, tulee sen kanssa varmasti eteen aikamoinen riiviövaihe, jolloin hermot voivat joutua koetukselle. Mutta se kuuluu elämään koiranpennun kanssa! Kun Pilkkua jaksaa pitkäjänteisesti opastaa arkielämän vaatimuksiin, varttuu siitä varmasti hyvin käyttäytyvä nuorukainen. 

Viipurin koirat - Pinkkis ja Pilkku

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.