Jekku

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2011

9.4.2012
Jekku-poika sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

20.1.2012
Jekku oli tuotu Irinan tarhalle eräänä tuiskuavana päivänä, ilman sen suurempia selityksiä. Todennäköisin syy on, että ei-toivotun pentueen muut pennut onnistuttiin jakelemaan naapurustoon, mutta Jekulle ei ottajaa enää riittänyt.

Tarhalle joutuminen on kelle tahansa koiralle aina ikävää, mutta toivottavasti käänne on kuitenkin lopulta Jekun pelastus ja ensimmäinen askel matkalla uuteen, vastuuntuntoiseen kotiin.

Suloisessa Jekku-pojassa on selviä maailman valloittajan elkeitä.  Poika hurmaa viisaalla katsellaan jokaisen, joka pentutaloon astuu. Muutenkin poika on oikea pikkuherrasmies: fiksu, filmaattinen ja  kertakaikkisen fantastinen tyyppi.

Jekku etsii mukavaa kotia tositarkoituksella. Jekun arvioidaan syntyneen marraskuun alussa 2011. Pojan pitää vielä hetki odottaa rokotusten voimaantulemista, mutta silti jo pian Jekku voisi aloittaa uuden elämän Suomessa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.