Jamie

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

2.8.2015
Jamie sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

10.7.2015
Jamie on iloinen vempula, jonka päivän kohokohta on ihmisten kanssa seurustelu. Jamie toivoo koko sydämestään, että pääsisi pian omaan kotiin, jossa rakkautta olisi tarjolla yllin kyllin!

Pentuaitaukset kuhisevat pieniä ja toinen toistaan suloisempia pentuja, ja pikku-Jamie onkin vaikean paikan edessä. Kuinka ihmeessä se onnistuisi erottumaan isosta pentujoukosta niin, että joku tarjoaisi juuri sille kodin? Jamie ei halua jäädä varttumaan isoksi pojaksi tarhalle, vaan uskoo päättäväisenä jonain päivänä unelmiensa toteutuvan ja oman kodin Suomesta löytyvän.

Jamie joutui tuntemattomasta syystä kodittomaksi, mutta onneksi iso ja meluisa koiratarha ei ole juurikaan hämmentänyt pientä koirapoikaa. Jamie on hyvin ystävällinen ja iloinen pentu, joka ryntää innoissaan vieraiden luokse ja olisi valmis matkaamaan mukanamme Suomeen vaikka samantien.

Tarhan ulkopuolisessa maailmassa riittää varmasti uusia ja jännittäviä asioita Jamielle, ja uuden omistajan onkin rauhalliseen tahtiin jaksettava totuttaa poikaa niihin. Utelias pennunviikari keksii takuulla välillä pieniä jäyniä omistajansa iloksi ja suruksi, mutta ennen kaikkea Jamie haluaa olla paras ystäväsi ja rakastaa sinua elämänsä loppuun saakka. Mistähän löytyisi ihminen, joka olisi valmis avaamaan kotinsa ja sydämensä tälle pienelle koirapojalle?

Jamiesta kasvanee aikuisena keskokoinen koira.

Viipurin koirat - Jamie 6.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.