Hanna

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2014

9.5.2014
Hanna varattiin saksalaiseen kotiin.

3.5.2014
Suloinen Hanna on aivan onnessaan kun se nostetaan syliin. Tyttö nojaa koko painollaan vasten ja sulkee silmät kirkkaalta kevätauringolta. Pieni Hanna ei halua mitään muuta yhtä kovasti kuin löytää oman kodin!

Hanna on iloinen tyttö, joka monien muiden pentujen tavoin on tänä keväänä hylätty etsimään onneansa muualta. Nyt tyttö jakaa pentuaitauksen Irinan tarhalla muiden pentujen kanssa, ja toivoo, että joku ihana ihminen huomaisi sen.

Hanna on aurinkoinen vipeltäjä, jota ei murheet paina. Tyttö tervehtii reippaasti kaikki tarhavieraat ja pieni häntä innokkaana viuhuen se haluaa osallistua kaikkeen kivaan. Tarhalla sen päivät kuluvat muiden pentujen kanssa telmien, mutta aika kuluu eikä pienen pennun ole hyvä kasvaa aikuiseksi ankealla tarhalla. Hanna haluaisi nauttia kaikista niistä asioista, mistä pienen pennun kuuluisi saada nauttia, kuten omasta ihanasta perheestä, kunnollisesta ravinnosta, pehmeästi pedistä ja rakastavasta huolenpidosta.

Hannakin kasvaa joku päivä isoksi tytöksi. Tuleva omistaja ymmärtää, että nuorelle ja aktiiviselle koiralle on tarjottava riittävästi liikuntaa ja muuta mielekästä aktiviteettia, jottei energiaa pureta vääriin asioihin. Hannasta saa varmasti mitä uskollisimman ystävän, ja kun oikea ihminen löytyy, tyttö on valmis jättämään tarhan taakseen.

Hanna on valmis matkustamaan Suomeen toukokuun lopulla.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.