Urho

Sukupuoli: uros
Koko: n. 50 cm
Syntymäaika: 5/2012

9.3.2013
Urho löysi kodin Suomesta.

7.12.2012
Urho on ystävällinen, kiltti ja suloinen poika, joka yrittää olla niin urhea kuin seitsemän kuukauden ikäinen koirapoika vain osaa.

Iloinen ja ystävällinen Urho-poika on ollut tarhalla ainakin jo lokakuusta lähtien, tarkempaa tietoa siitä mistä poika on sinne tupsahtanut, ei ole. Urho nauttii suunnattomasti ihmisten läheisyydestä ja hellyydestä ja tulee nätisti hakemaan osansa rapsutuksista. Urhossa ei ole mitään vikaa; se on kiltti ja lempeä, rauhallinen ja kultainen poika, jonka toivoisi pääsevän tarhalta pian omaan lämpöiseen kotiin.

Uuden omistajan on myös hyvä varautua, että rauhallisen oloisesta Urhosta kuoriutuu tarhalta pois päästyään energisempi poika, joka vaatii muutakin aktiviteettia kuin sohvalla makoilun. Urho toivoisi itselleen omaa ihmistä ja ystävää, joka opettaisi sille kotikoirana olemisen salat, pitäisi siitä huolta vaikeinakin aikoina eikä hylkäisi sitä enää koskaan. Vastalahjaksi Urho on valmis antamaan koko pienen sydämensä ja elinikäisen ystävyyden.

Katso video Urhosta:

Viipurin koirat - Urho

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.