Lenny

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 70 cm, 40 kg)
Syntymäaika: 08/2010

16.12.2013
Lenny sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

8.12.2013
Lennyllä on edessään jo neljäs talvi tarhalla. Meitä suomalaisia Lenny rakastaa edelleen, mutta venäläisistä se on mielestään jo saanut tarpeekseen. Venäläiset saavat ison pojan haukut osakseen.

Viipurin koirat - Lenny

16.3.2013
Niin vain Lennykin yhä odottaa sitä oikeaa tarhalla. Suuren, aikuisen uroksen ei ole helppo löytää kotia, minkä on Lennykin joutunut toteamaan.

Lenny rakastaa yhä ihmisiä, mutta muista koirista se ei enää aivan ehdoitta tykkää. Lenny onkin siirretty aitaukseen, jossa ei ole muita uroskoiria ja nartutkin ovat suuria. Lenny on aktiivinen ja älykäs nuorimies, joka meinaa kovin turhautua tarhaoloissa, ja muun tekemisen puutteessa tuskastumista tulee helposti purettua aitauskaveriin.

Viipurin koirat - Lenny 9.3.2013

17.5.2012
Lenny kultapoika on varttunut tarhalla jo aikuiseksi nuoreksi mieheksi. Komea poika nauttii ihmisten huomiosta ja silityksistä, eikä Lenny jätä ketään kylmäksi!

Lenny on utelias ja leikkisä poika, joka on aivan innoissaan kun saa tassujensa väliin pallon, jolla leikkiä. Poika noutaa iloisesti palloa kun sitä heittelee - moisesta huvista ei varmasti usein pääse nauttimaan. Lennyllä on kavereinaan niin uroksia kuin narttujakin samassa aitauksessa, joiden kanssa poika tulee hyvin toimeen.

Lenny vaikuttaa tasapainoiselta koiralta, joka ilahtuisi varmasti jos pääsisi tarhalta jo omaan kotiin. Kokoa tällä pojalla on jonkin verran, ja jo sen vuoksikin on hyvä että Lennylle löytyisi koti, joka opettaisi nuorelle miehelle kotikoiran elämää lempeällä, mutta määrätietoisella ohjauksella. Suuresta koostaan huolimatta Lennykin on vain tavallinen koira, joka kaipaa hellyyttä ja huolenpitoa, metsälenkkejä ja pallon heittelyä ja ennen kaikkea omaa loppuelämän kotia. Jos tämä iso pusutteleva nallekarhu jäi mieleesi, ota yhteyttä koiravaraajiin ja kysy rohkeasti lisää ihanasta Lenny-pojasta!

-----------------

Lenny ja Venny varmaankin kävelivät itse koiratarhan portista sisälle, sillä yhtenä pakkasaamuna sisarukset olivat ilmestyneet laumaan.

Pieni surusilmäisyys Lenny-pojan kasvoilla näkyy, joten tarhalle jääminen ei ollut mieleen. Lenny istuu ja katselee portista ulospäin ja odottaa. Josko oma ihminen palaisi.

Olisitko Sinä se, joka voisit maalata Lennyn kasvoille takaisin iloisuuden? Lenny haluaisi omaan kotiin.

Pojasta kasvanee keskikokoa suurempi kaveri, joten uuden omistajan on varauduttava määrätietoiseen, mutta hellään kasvattamiseen.

Katso video Lennystä:

Viipurin koirat - Lenny

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.